Egyéb

Lewandowski nagyobb támogatást szeretne

Az első csapatedzése előtt mindenképp beszélni akar a vezetőséggel.


Hiába próbálkozott a távozással, Robert Lewandowski július 25-én, Münchenben kezdi meg az új szezonra való felkészülést – egyelőre csak egyéni edzésekkel, a csapat ugyanis hétfőtől az USA-ban vesz részt az Audi Summer Touron (teljes nyári program)

A SPORT BILD információi szerint Lewa mindenképp beszélni szeretne a vezetőséggel – a lengyel számára jelenleg elképzelhetetlen, hogy úgy eddzen a csapattal, mintha mi sem történt volna. A hetek óta őt ért kritikák és a jövőjéről szóló mizéria megérintette a támadót.

Állítólag az fáj neki, hogy a nyilvánosság előtt ő a Bayern BL-kiesésének szimbolikus figurája, bűnbakja – illetve, hogy a különböző szakértők és ex-Bayern játékosok támadásai ellen nem veszi őt nyíltan védelembe a klub. Lewa tudni akarja, hogy a Bayern száz százalékosan mögötte áll-e. A lap szerint Robert hiányolja a klub elismerését, szeretné ha a vezetőség nem azzal indokolná a marasztalását, hogy a Bayern nem egy játékoseladó klub. 


A SPORT BILD szerdai, kapcsolódó híre szerint Uli Hoeness redukálni szeretné a nyilvános megjelenések és nyilatkozatok számát – mégpedig azért, mert általános bizalmatlansággal van az internet világa felé, fél attól, hogy kijelentéseit vagy véleményét tudatosan értelmezik félre. Így hárul nagyobb szerep Hasan Salihamidzicsra, aki a két nagyfőnök helyett már Niko Kovac bemutatkozásán is egyedül volt jelen.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top