Átigazolási hírek

Arp nem jön, marad a Hamburg játékosa

Elmondása szerint a távozás soha nem volt opció számára.


Hosszú huzavona és egy kisebb csavar után eldőlt, Fiete Arp idén nyáron biztosan nem igazol a Bayernhez, sőt egy évvel meg is toldotta 2019-ig szóló szerződését a HSV-vel.

Ralf Becker, a HSV sportvezetője: „A kiesés után azonnal világos volt Fiete számára, hogy itt szeretne maradni és mindent megtenne azért, hogy ismét feljusson klubjával. Mindannyiunk számára nagyszerű jel, hogy egy olyan identifikációs figura mint Fiete, a beérkező ajánlatai ellenére továbbra is nálunk marad.”

Fiete Arp: „Soha nem volt opció számomra, hogy a kiesés mellett elhagyjam a csapatot (😄). Főleg egy ilyen kemény időszakban nem tud és akar megválni a HSV-től az ember, inkább visszaadná a klubnak azt, amit kapott. Ezért hamar világossá vált, hogy a HSV-nél járt utam még nem ért a végéhez.”

Korábbi, egybecsengő sajtóhírek szerint Arp eleinte nem akart hosszabbítani a Hamburggal, ugyanis a Bayernnel már megegyezett, hogy idén vagy jövő nyáron Münchenbe költözik. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hosszabbítás tudatában hogyan tervezi a távolabbi jövőt a Bayern és a fiatal támadó.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top