Átigazolási hírek

Rummenigge: Egyetlen pletykát sem fogunk kommentálni

Kalle többek között nyilatkozott Kovacról, Arpról, az amerikai túráról is.


Jupp Heynckes tiszteletére a Bayern kiállítást hozott létre, illetve kitüntette sikeredzőjét a klub látogatóközpontjában. Az eseményt követően a nyaralásából visszatért Rummeniggét kapták el az újságírók. A válaszokat az FCB.de közölte.


Niko Kovacról: Két hetes nyaraláson vettem részt, ezért nem láttam sokat a gyakorlataiból. Azt viszont hallottam, hogy az edzések nagyon hosszúak és intenzívek, és ez így is van jól. Jó szezon előtt állunk, sok nagyszerű dolgot akarunk elérni. Fontos, hogy elegendő időnk legyen a felkészülésre.

További átigazolásokról: Két új játékost szereztünk, Leon Goretzkát és Serge Gnabryt. Két nagyon jó erősítésről van szó. Ami a távozókat és  az érkezőket illeti, erről jelenleg nem tudok komoly kijelentést tenni. A transzferpiacon egyetlen pletykát sem fogunk kommentálni.

Kovac kívánságlistájáról: Niko abszolút elégedett, eddig még nem fejezte ki a kívánságait. Tudja, hogy a csapatunk magas kvalitással rendelkezik.

James Rodriguezről: James Rodriguez kontraktusának helyzete ismert. Sok információ érkezik Spanyolországból, amelyek nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak. Biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban – és utánia is – az FC Bayernben fog játszani.

Fiete Arpról: Ahogy hallottam, szerződést hosszabbított a Hamburggal. Nagyon jónak találom ezt a döntést tőle. Neki és a HSV-nak is egy jó szezont, illetve azonnali feljutást kívánok.

Az USA-túráról: Idén jobb feltételek mellett utazhatunk, mint az elmúlt években. Akkor egy kicsit stresszes volt, a klíma miatt a meccsek előtt is. Idén négy meccs helyett csak kettőt játszunk – Philadelphiában a Juventus, Miamiban a Manchester City ellen. Látványos ellenfelek és igazi erőfelmérők. További előny, hogy akik a csapattal tartanak, már három hete edzésben vannak és fittebbek, min legutóbb. Amerika a célpiacunk között szerepel, ezért ez egy nagyon fontos út.

Jupp Heynckesről: A kiállítással köszönetet akarunk mondani a klubért tett szolgálataiért. Jupp Heynckes nélkül az elmúlt szezon talán cím nélkül ért volna véget az FC Bayern számára.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top