Interjúk és nyilatkozatok

Sanches: Érzem, hogy idén teljesíteni tudom az elvárásokat

A 20 éves portugál jó kedvvel és koncentrációval készül az új szezonra.


Renato Sanches új lehetőséget kapott, hogy bizonyítson a Bayernben – 2016-ban EB-győztesként, a torna legjobb fiataljaként és Golden Boyként érkezett, azóta viszont sem a Bayernben, sem a Swanseaban nem tudta bizonyítani tudását. Idén újult erővel és önbizalommal, utolsó lehetősége tudatában próbálhat új szerencsét.

Sanches az FCB.tv-nek: Nagyon jól érzem magam idén, készen állok az itteni játékra. Boldog vagyok. Büszkeséggel tölt el, hogy ezt a logót képviselhetem. Örülök, hogy új edzőm van és új lehetőséget kapok. Úgy érzem, hogy minden játékosra számít és ez elégedettséggel tölt el. Érzem, hogy idén teljesíteni tudom az elvárásokat. A célom, hogy maradjak és a lehető legtöbbet játsszak, ugyanis jól érzem magam itt. Mint mondtam, boldog vagyok, hogy ezt a klubcímert képviselhetem. A Bayern a világ egyik legnagyobb klubja és rengeteg játékos szívesen játszana itt. Én rendelkezek ezzel a megtiszteltetéssel, úgyhogy most dolgoznom kell és a legjobbamat kell nyújtanom.

Niko Kovac a legelső sajtótájékoztatóján elmondta, bízik a még mindig csak 20 éves portugálban: „Nem kérdésesek a kvalitásai. Ezt korábban már bizonyította és a Bayern is ezért szerezte meg őt. Örülök neki, olyan képességekkel rendelkezik, amelyek a Bundesligában nem mindennaposak. Kívánom neki, hogy vegye fel a harcot, hogy motivált legyen és az első perctől kezdve padlógázzal teljesítsen.”

Renato a PSG elleni felkészülési tesztmeccsen bizonyíthat először. Sok sikert neki!Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top