Átigazolási hírek

Pavard: Ha lehetőség adódik, akkor miért ne?

A 22 éves francia Világbajnok megérezte a siker ízét, címvadászatba kezdene. 


Az európai topklubok által is követett, de leginkább a Bayernnel szóba hozott Benjamin Pavard nagyon ambíciózus, ezért  a L’Equipe-nek adott nyilatkozatában nyitva hagyta közeli jövőjét.

„Az embernek győznie, győzni és újra győznie kell. Két év múlva jön az EB, azt is meg akarom nyerni. Mindent meg akarok nyerni: A VB-t többször, a Bajnokok Ligáját, az összes kupát ami létezik. Egy olyan játékos akarok lenni, akinek gigantikus győzelmi mutatója van.”

Ezt a Stuttgartban persze nem tudná elérni, de hogy hol játszik jövőre, azt elárulni még nem tudta: „Mindig is mondtam, hogy egy Bajnokok Ligája klubnál szeretnék játszani. De ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül távozni akarok ezen a nyáron. Viszont ha lehetőség adódik arra, hogy mindenki elégedett legyen, akkor miért ne?” – mondta sejtelmesen, az ég világon semmit sem kizárva a 22 éves Világbajnok.

Pavard szerződése 2021-ig szól és jövőre egy 35 milliós záradék lép érvénybe a szerződésében. A Bayernnel állítólag már megállapodott, a hírek szerint a kérdés már csak az, idén (mennyi pénzért), vagy jövőre 35 millióért költözik-e Münchenbe. Lehetséges, hogy már csak Boateng jövőjének tisztázására várnak a felek. De egy biztosnak tűnik: Ha a Bayern idén meg akarja szerezni Pavardot, klubrekordot jelentő összeget kell kiadnia érte.[pt_view id=”10923d8bq7″]

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top