Interjúk és nyilatkozatok

Ribéry: Jól passzol hozzám Kovacék stílusa

Franck Ribéry a Kickernek adott nyilatkozatában érintett pár dolgot.


A konkurenciaharcról: Ott támogatom a csapatot, ahol csak lehet. Mindig kedveltem a fiatal játékosokat, egyfajta báttyuk vagyok. Amikor látom őket fejlődni, munkálkodni, sokat dolgozni, az nagyon tetszik nekem. Ott vagyok, hogy segítsek nekik.

A helyzetéről: Évek óta hallgatom, hogy egyre szűkebb a helyzetem, de erre évek óta a pályán adtam választ. Amíg egészséges vagyok, amíg jól érzem magam, addig boldog vagyok, és még mindig át tudok adni valamit a csapatnak.

A Kovac-tesókról: Az edző fiatal, de sok tapasztalattal rendelkezik, szuper munkát végzett Frankfurtban. Ő maga is játékos volt, ebből is tud profitálni. Egy győztes típus és a testvére Robert is így ketyeg. Erős mentalitással bírnak – szeretik a munkát, a győzelmet, fontos elvek és értékek szerint élnek, nagyon egyenesek. Tetszik nekem ez a stílus, jól passzol hozzám.

A célokról: Címeket akarunk nyerni, sokat. Ambícióink vannak, a Bayern egy haralmas klub. Meg akarjuk nyerni a bajnokságot, a kupát és a Bajnokok Ligájában is a lehető legtovább akarunk eljutni.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top