Sajtótájékoztatók

Coman: A lehető legtöbbet akarok játszani | Sanches: Érettebb lettem

A Bayern két tehetséges játékosa vonult először a sajtó elé Amerikában.


🔴 KINGSLEY COMAN:

▪ Az Arsenallal kapcsolatos pletykákról: Ezek nem igazak. Nemrég hosszabbítottam öt évvel itt a Bayernnél és még sok éven keresztül tervezem a maradást.

▪ Az edzésekről: Rengeteget edzünk, de az edzőnk kimenőt is biztosít számunkra. Gondoskodik a megfelelő egyensúlyról-

▪ A sérüléséről és a VB-ről: Nagyon jó formának örvendtem és az elején természetesen nagyon szomorú voltam. Ettől függetlenül örültem Franciaországnak. De nem voltam ott, úgyhogy nem is érzem magam Világbajnoknak. (…) Természetesen nem tettem le róla, hogy az legyek. Még fiatal vagyok és még két világbajnokságon részt vehetek.

▪ A konkurenciaharcról: A lehető legtöbbet akarom játszani, de minden tanácsért hálás vagyok. Robbben és Ribéry nagyszerű játékosok, rengeteg dolgot értek el.

▪ A Juve elleni meccsről: Nagyszerű olyan játékosokkal és stábtagokkal találkozni, akikkel játszott és dolgozott már együtt az ember. Egyébként semmi különleges nem lesz a mérkőzésben.

▪ A céljáról: Célom, hogy a sérülésem előtti formámat újra elérjem és címeket nyerjünk. Hányat? Hármat.




🔴 RENATO SANCHES:

▪ Érzéseiről és céljairól: Kicsit érettebb lettem és ismét rátaláltam a jókedvemre. De ez az egész végsősorban a teljesítményem felvonultatásáról szól. Szeretném az FC Bayernnél kamatoztatni az erősségeim, ezáltal pedig segíteni a csapatnak. (…) Sokkal több az önbizalmam és azt hiszem a tapasztalataim által erősebben tudtam visszatérni. Célom, hogy áttörést érjek el a Bayernnél. Úgy érzem megérkeztem a csapatba.

▪ A tavalyi pozitívumokról: Sokat tanultam angolul és a csapattársaimtól. Ott kikerültem a komfortzónámból. Ez egy olyan lépés volt számomra, amely előrébb vitt engem.

▪ Az erősségeiről: Egy labdahajcsár vagyok, aki az egy az egy elleni szituációk által területet tud nyitni. Ez egy olyan kvalitás, amellyekkel mások talán nem rendelkeznek. Remélem, hogy ezzel a kvalitással segíteni tudok a csapatnak.

▪ A szabadrúgásairól: Edzés után gyakorlom őket. A PSG elleni pillanatban pozitív érzéseim voltak, pontosan így akartam ellőni azt a labdát. Remélem, hogy még sok gólhoz tudom hozzásegíteni a csapatot.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top