Egyéb

Megérkezett az USA-ba, és már edzett is a Bayern

Kilenc órás utazást követően nem sokkal tartotta meg az első, laza edzést Niko Kovac.


Reggel 8:30-kor, az új légipartner által biztosított luxusban indult Münchenből, és közép-európai idő szerint 17:47-kor (helyi zóna szerint hat órával korábban) landolt a Bayern különítménye Philadelphiában, a PR/felkészülési túra első színhelyén.

A klub képviselői, Kalle Rummenigge, Jörg Wacker, Andi Jung, Uli Hoeness, Dr. Dieter Mayer és Rudolf Vidal a megérkezés után nem sokkal a városvezetés pár tagjával futott össze …

… míg a játékosok később, az utazástól és az időeltolódástól fáradtan, de megtartották idei első, egy órás edzésüket az Egyesült Államokban – nem is akárhol, az NFL-győztes Philadelphia Eagles arénájában. A gyakorlatok után biciklire ülve folytatta a formában maradást Bayern 25 fős játékosállománya.

A Bayern június 26-án, magyarországi idő szerint hajnali 1 órakor a Juventus ellen játszik tesztmeccset (streamen kell néznünk). Az olaszok utazó kerete is elég foghíjas, Ronaldo, Costa, Mandzukic és Benatia például nem, de a mi korábbi, a Juve új játékosa Emre Can ott van a keretükben.

Ez lesz az zebrák kerete ellenünk: Alex Sandzo, Audero, Barzagli, Beltrame, Bernardeschi, Beruatto, Cancelo, Caldara, Chiellini, Clemenza, Del Favero, Del Sole, De Sciglio, Di Pardo, Emre Can, Fagioli, Favilli, Fernandes, Macek, Magnani, Marchisio, Oliveira, Padovan, Pereira, Perin, Pinsoglio, Pjanic, Rugani, Sturaro.

Hasan Salihamidzic hollétéről egyelőre nincs infó. Talán tárgyalások miatt maradt Münchenben az egyre nagyobb szerepet kapó bosnyák sportigazgató?



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top