Egyéb

Hajnalban a Juventusszal játszik a Bayern

Második felkészülési meccsére készül a gárda.

Négy philadelphiai edzésprogram után végre új meccset játszik a Bayern, helyi idő szerint szerdán 19 órakor – nekünk ez hajnali egy órát jelent másnap. Az ellenfél a Juventus lesz.


Képtalálat a következőre: „international champions cup 2018 logo”


A PSG elleni 3-1-re megnyert felkészülési meccs után egy újabb nevesebb ellenfél, a mostanában Cristiano Ronaldo leigazolásával figyelmet szerző olasz Juventus csap össze a bajorokkal. A portugál klasszis nincs ott a torinóiak keretében, mint ahogy a vb-döntőig jutó exbayernes Mandzukic, az ugyancsak Bayernt megjárt Douglas Costa és az argentin Paulo Dybala sem. Buffon helyére két kapus szállt versenybe az ellenfélnél, kérdés, hogy mennyi lehetőséget kap az olasz Perin és mennyit a vébén leszereplő Szczesny.

Nálunk nem lehet sok változásra számítani az előző meccshez képest. Kovac akár lehetőséget adhat a keret másik hálóőrének Früchtlnek. Összességében a horvát szakember hasonlóan a PSG elleni cserékhez, most is harcba fogja küldeni a fiatalokat mind a 11 cseréjét ki fogja használni, Gnabry több percet kaphat, valamint a gólt szerző Zirkzee is. Az olaszok tökéletes védőjátékára a több támadóerő lehet a megoldás, kérdés, Niko ezt hogyan képzeli el.

A mérkőzés csütörtök hajnalban 1 órakor kezdődik. Magyar tévécsatorna nem közvetíti a találkozót. Streamet a meccs előtti órákban posztolunk a Facebookra a kezdőkkel együtt.

Lehetséges Bayern-kezdő: Ulreich – Rafinha, Martinez, Alaba, Bernat – Will, Sanches – Ribery, Coman, Gnabry – Wagner

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top