Sajtótájékoztatók

Kovac: Nagyon jól halad itt a munka

Szerda hajnalban Niko Kovac és Javi Martínez tartott sajtótájékoztatót.


▶ NIKO KOVAC

▪ Thiagoról: Először szeretném megismerni őt. Remélem és feltételezem, hogy az FC Bayernnél fog játszani. De erre nem adhatok garanciát. Minél közelebb az átigazolási időszak vége, annál jobban lendülnek mozgásba a dolgok. Várjanak augusztus 31-éig.

▪ Daviesről: Pár napja rajta vagyunk, egész jónak tűnik. Ő egy fiatal és tehetséges játékos, akit Európa sok klubja akart. Rendkívül gyors és nagy fejlődési potenciállal rendelkezik, komoly jövő vár rá. Optimisták vagyunk, hogy hamarosan az FC Bayern játékosa lehet.

▪ A Juve elleni meccsről: Nagyszerű tesztmeccsek vannak itt. Lehetőleg sok játékosnak szeretnék 45 percet adni. Sajnos nem mindenkinél lesz  ez lehetséges. Miamiban a kezdőcsapat egy órát fog játszani. Ha győzünk, örülni fogok. Ha kikapunk, nem leszek egész nap szomorú.

▪ Az Audi Summer Tourról: Tavaly voltam már itt a Frankurttal, hihetetlen milyen jól szervezettek itt a dolgok. De a Bayern még egy szinttel feljebb áll, a logisztika lenyűgöz engem. Két érdekes meccsünk van itt, nagyon jól folyik a munka is. Meggyőződésem, hogy ebből az útból sportszakmai tanulságokat is levonhatunk majd.

▪  Thomas Müllerről: Mindannyian tudjuk mennyire értékes ő az FC Bayern München és a német válogatott számára. A többi válogatott játékossal együtt bizonyítani akarja, hogy jobb teljesítményre is képes.

▪  Javiról: Nagyon örülök, hogy van egy Javink a csapatban. Jó, egy ilyen rugalmas játékossal rendelkezni. Még nem szeretném eldönteni, hogy hol fog játszani.
▶ JAVI MARTÍNEZ

▪  A lehetséges távozókról és az öltözői hangulatról: Egy hipotetikus helyzetről beszélünk. Thiago, Arturo Vidal és Juan Bernat továbbra is a csapat részei. Remélem, hogy maradnak. De az öltözőben mindannyian németül beszélünk. Nagyszerű német tanárunk van. Mindegyik spanyolajkú játékosunk jól beszéli az angolt, de a németet is. Ez nem probléma.

▪  A posztjáról: Természetesen játszani akarok. Mindegy melyik pozícióban – játszottam a középpályán, Carloval, Bielsával és Peppel pedig védőként. Mindkét pozíció kellemes számomra, mindegy melyikben kell a csapatnak segítenem.

▪  A meccsekről: Örülök a Juventus és a Manchester City elleni meccseknek. Két topcsapatról van szó és nagyszerű stadionokban is játszunk itt az USAB-ban. Ez a sorozat nagy örömet okoz számunkra.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top