Reakciók

Niko: Láttam szép dolgokat, elégedett vagyok

A Juve elleni 2-0-ra elveszített mérkőzést követő Kovac és Robben nyilatkozatok.


➡ Niko Kovac

▪ A meccsről: Két gólt kaptunk, amelyet saját magunk ajándékoztunk az ellenfélnek. Az eredmény nem mellettünk szól, de ez számomra másodlagos, ugyanis nem igazán tükrözi a játék lefolyását. Láttam szép dolgokat és elégedett vagyok azzal a móddal és stílussal, ahogy játszottunk. Volt elég lehetőségünk a mérkőzés megváltoztatására. (…) A helyzeteket először ki kell játszani, ezt meg is tettük. De a végső koncentráció hiányzott. Talán azon is múlott, hogy az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztunk. De ez nem kifogás. Egy gólt szereznünk kellett volna.

▪ Martínezről: Izomzúzódást szenvedett, de az izomzata nem sérült. Elővigyázatosságból cseréltem le. Azt hiszem, hogy 1-2 nap múlva visszatérhet.

▪ A bekapott gólokról: Az első gól hibák sorozatából született, ajándék volt. A másodiknál ott játszottunk lesre, ahol nem szabad lesre játszani.

▪ A csapatról: Ez a meccs megmutatta, hogy egy olyan topcsapat mint a Juventus ellen is képesek vagyunk tartani a szintet. Azon tény ellenére, hogy nagyon sok fiatal játékosunk volt ott a kezdőcsapatban.

➡ Arjen Robben

▪  A meccsről: Talán egy kicsit furcsának hangzik, de elégedettek lehetünk. Jól játszottunk. Hibákat vétettünk, ezért kaptuk a két gólt. Túl könnyelmű hibák voltak, ezen a szinten ezt megbüntetik. Kontrolláltuk a meccset és jó lehetőségeink voltak – de nem talátunk be, így ők győztek.

▪  A fiatal játékosok szerepléséről: A fiatal játékosok a legjobbjukat adják és ez egy nagy lépés számukra. Az ilyen tapasztalatok által jobbak lesznek.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top