Interjúk és nyilatkozatok

Davies: Sokan érdeklődtek, de a Bayern akart engem igazán

Alphonso Davies először nyilatkozott bővebben a Bayernhez való átigazolásáról.


Óriási sajtóérdeklődés övezte Alphonso Davies átigazolását – az észak-amerikai, főleg a kanadai sajtóban minden róla és a Bayern Münchenről szól. Jelenlegi klubja, a Whitecaps által közölt interjújának kivánatát olvashatjátok.


Sok klub tanúsított érdeklődést irátam, de a Bayern akart engem igazán, ők valóban törekedtek a megszerzésemre. Bemutatták a tervüket, hogyan terveznek velem a csapatban. Ez rengeteget jelent a családom számára. Ha belegondolok min mentek keresztül, egyszerűen boldog vagyok, hogy ezt megtehetem értük, hogy büszkék rám. Az arcukon lévő mosoly büszkévé tesz engem is. (…) Philadelphiában találkoztam a csapattal. Jó volt, néhányan igazán viccesek. Találkoztam az edzői stábbal is. Egy játékos, Javi Martínez vezetett körbe, ő egy igazán izgalmas személyiség. Üdvözölt engem, mondta hogy örül az érkezésemnek. Olyan játékosokról van szó, akikre gyermekként felnéztem, akiket a TV-ben láttam, vagy akikkel a FIFA-ban játszottam, most pedig találkozom, hamarosan pedig együtt játszhatom is velük. Hatalmas mosolyt csalt az arcomra. Természetesen izgatott és ideges voltam, de az élet kihívásokkal jár és készen állok vállalni ezeket. Nyomást viszont nem érzek magamon. Tudom, hogy a Bayern egy topklub, hogy minden mérkőzésen a győzelem az elvárás, de ezekre nem gondolok. Egyszerűen csak oda akarok menni és megmutatni, mit tudok nyújtani számukra.


Davies azt is elmondta, hogy valószínűleg a 39-es mezszámot fogja választani. A teljes, videós interjút itt érhetitek el:Ki is az az Alphonso Davies?Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top