Sajtótájékoztatók

Brazzo: A német erényeket szeretnénk a világban képviselni

Salihamidzic nagyon dícsérte Goretzkát, de az átigazolásokról semmit nem volt hajlandó elárulni.


Goretzkáról: Ő egy nagyszerű technikával rendelkező srác, az edző nagyon örül neki. Dinamikus, gyors, jó karaktere van. Megpróbáljuk a csapatunk magját németnek megtartani, ez passzol az FC Bayernhez. Magabiztos vagyok, hogy sok örömünket leljük benne.

Az átigazolásokról: A piac augusztus 31-ig áll nyitva, addig soha nem szabad semmit kizárni. Kivárunk. Egy jól előkészített átigazolás a legegyszerűbb, akárcsak Leon esetében.

Az edzőtáborról: Idén nagyon jó edzőtáborunk lesz. Mindannyian együtt vagyunk, a VB-résztvevők is. El akartunk utazni, de nem annyira messzire, mert itt a közelben is nagyszerű lehetőségeink vannak. Szeretnénk a szurkolóinkat közel tudni magunkhoz, és megmutatni nekik magunkat az edzéseken. Napi két-három edzésünk lesz.

Thiago jövőjéről: Ilyen dolgokról nem beszélek. Ha lesz mit mondani róla, el fogom mondani önöknek. Személy szerint nem szeretnék erről semmit sem mondani.

A válogatott játékosokról: Az FC Bayern java mindig válogatott játékosokból állt. Nagy céljaink vannak. Meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját. Az öltözőnket szeretnénk németesen tartani és a német erényeket, a német labdarúgást képviselni a világban.

Boateng jövőjéről: Erről semmit nem fogok mondani. Hogy van-e ajánlat vagy sem, a klubon belül beszéljük meg. Ezek olyan dolgok, amelyekekről magunk között beszélünk.



Goretzka sajtótájékoztatója:

Goretzka: Legszívesebben a nyolcas pozícióban játszom

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top