Átigazolási hírek

Martial? Rummenigge szerint elegen vagyunk

Nem akarunk Kovacnak problémát okozni.


Jerome Boateng jövője szoltáltatja az egyik legfőbb témát most a Bayernnél. A BILD szerint a PSG mellett a Manchester United is akarja őt – sőt, az angolok terve az, hogy csereüzletet bonyolítsanak le a Bayernnel – Martialt kínálnák Boáért.

A BILD felkérésére Rummenigge válaszolt a Martial felvetésre: Négy szélsőtámadónk van: Ribéry, Robben, Coman és Gnabry. Illetve januárban Davies is érkezik hozzájul. Az ember nem ülhet rá minden biciklire. Pár klub ezt teszi, de ezzel nem állítjuk probléma elé az edzőnket.

A MU tehát cserebiznisz keretein belül nem, de sok pénzért még változtathat a dolgokon – nehéz lesz, Boateng ugyanis a PSG-hez áll közelebb. A franciák hivatalos ajánlatot még továbbra sem tettek érte.

Ami pedig Martialt illeti, ha most nem vált klubot, 2019-ben (természetesen ingyen) téma lehet a Bayern számára – Ribéry és Robben akkor valószínűleg már távoznak vagy befejezik a karrierjüket. Kérdés mi lesz addig Martiallal? Távozási szándéka egyértelmű, de egyelőre nem tudni ki teheti le érte a MU által kért 70-80 milliós összeget.  Illetve melyik klubért érné meg távozni, ha 2019-re Bayern is hívja…Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top