Interjúk és nyilatkozatok

Müller: Kovac nagyon precíz

A német csatár a kimerítő edzés után beszélt a Bayern hivatalos honlapjának.

Thomas Müller beszélt a táborról és a következő napokról.


Szombat a Bayern harmadik napja már Tegernseeben és ma is kemény munkával hangoltak a szezonra a labdarúgók. A nap keményen sütött ezen a napon is, Kovac pedig a taktikai megoldásokat, valamint a cselezőkészséget gyakorolta a fiúkkal.

„Elég kimerítő. A német időjárás jelenleg olyan, mintha Dél-Európában lennénk. Óvatosnak kell lennünk ilyen körülmények közt. Fontos a naptej és a sok folyadék.” – mondta Müller, aki már egy hete edzésben van a vb-résztvevőkkel egyetemben.

Az első pár Kovaccsal töltött nap után Müller elmondta: „Gyakorlatilag egy teljes csomagot kaptunk tőle. Az ő érkezésével megváltozott még a levegő is, felfrissültünk. Nagyon kommunikatív és következetes. Precíz utasításokkal irányít, kevés a pihenőidőnk, de le vagyunk nyűgözve.”

Kovac elős meccsére készül az Allianz Arenában, méghozzá a Manchester United ellen. Müller – hasonlóan a horváthoz – alig várja a mérkőzést. „Két nagy név ez az európai klubfociban, remélem szép nagy nézőszámot érünk majd el. Mindig jó érzés ilyen erejű csapatok ellen játszani.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top