Reakciók

Kovac: Gnabry bizonyította, hogy tud támadóként játszani

Manchester United elleni győztes tesztmeccs utáni reakciók. 


Niko Kovac: Gratulálnom kell a csapatnak. Nagyon jó mérkőzést láttam a csapatomtól. Domináltunk, labdabiztosak voltunk és nagyon jól álltunk ellen az ellentámadásoknak. Lehetőségeket dolgoztunk ki, az ellenfélnek nem engedtünk. Egy-két góllal kevesebbet lőttünk, de az ahogy győztünk, az nagyon jó volt. Elégedett vagyok. Most megnyugodhatunk és koncentráltan készülhetünk a Frankfurt elleni meccsre.

Gnabryról: Különböző pozíciókban tud játszani, most támadóként lépett pályára. Ezt is igazán jól csinálta, a dinamikussága, a gyorsasága és a lövőereje által bizonyította, hogy ezt a posztot is be tudja tölteni. Tud a szélről is támadni, Amerikában pedig a jobbhátvéd pozícióban játszattuk őt. Örülök, hogy ennyire sokrétű. De nem csak neki örülök, hanem mindenkinek aki ma jelen volt.

Boatengről: Nincs újdonság. Jerome ma nagyon jó mérkőzést játszott. Örülök, hogy velünk van. De nem csak neki, a többieknek is.

Az Allianz Arénáról: Ez egy csodálatos stadion és végre csak az FC Bayerné. Azt hiszem a közönség is nagyon izgatott volt.





Manuel Neuer: Jó felkészülés volt, jó mérkőzést játszottunk ma. Megérdemelten győztünk és elégedettek vagyunk a teszttel. Hátul jól álltunk a lábainkon és jól kapcsoltunk át, illetve a labdát is jól járattuk.


Thomas Müller: 90 perc alatt semmit nem engedtünk. Az ellenfél továbbra is a Manchester United volt. Jó meccset nyújtottunk, az átváltásaink kiválóan voltak, de szívesen lőttünk volt pár góllal többet. Összességében egy sikeres este volt.


David Alaba: Látszik, hogy hétről hétre fejlődünk, a pályán is látszódott amit a héten gyakoroltunk. Sikerült sokat megvalósítani abból, amit elterveztünk.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top