Bundesliga

Kovac: Jó érzés sikerrel kezdeni a szezont | FCB 3-1 TSG

Reakciók az edzőktől és játékosoktól.

Niko Kovac, Thomas Müller, valamint az ellenfél részéről a fiatal edző, Julian Nagelsmann és a Comanra rácsúszó Nico Schulz nyilatkozott az fcbayern.de-nek


Niko Kovac: „Szórakoztató kis meccs volt és egy megérdemelt győzelem. Viszont nem volt egy sima ügy, lásd az eredményjelzőt. A Hoffenheim odatette magát, főleg a második félidő kezdetétől fogva úgy a 70. percig. Akkor nem találtuk a megoldásokat a felmerülő problémákra. De mindig jó sikeresen kezdeni a szezont. Az első játékrészt domináltuk. Az utolsó húsz perc is teljesen rendben volt.”

Thomas Müller: „Elemeztük a Hoffenheim játékát a meccs előtt, az edzőnk is elég jól bemutatta őket. Nyilván tiszteljük is őket. Igyekeztünk kivonni a két centerüket a játékból, ez jól működött. Több passzjátékot próbáltunk és kontrolláltuk a meccset – főleg az első félidőben. De lőnünk kellett volna egy másodikat. Izgi mérkőzés volt sok helyzettel, a játékostársaim és a szurkolók is biztosan élvezték. Ha minden Bundesliga meccs ilyen lenne, alig bírnák a nézők. Nálunk van az előny, ez most feldob mindenkit.”

Julian Nagelsmann (a Hoffenheim edzője): „Az első félidőben nem úgy fociztunk, ahogyan elterveztük. Nem birtokoltuk eleget a labdát, nekünk kellett szaladni utána. Megérdemelten kaptuk be az első gólt. Aztán sokkal keményebbek lettünk mint a Bayern és óriási nyomást gyakoroltunk rájuk. De végül az utolsó húsz percben összeestünk, szóval így megérdemelt a hazaiak győzelme.”

Niko Schulz (Hoffenheim-védő): Az első félidőben nem igazán voltunk elég agresszívak. A szünet után aztán jól szálltunk be a meccsbe és egyenlítettünk. Jobb munkát kellett volna azután végeznünk és vezetést szerezni. Elől oda kellett volna figyelnünk.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top