Interjúk és nyilatkozatok

Kalle: Profibbá kéne tenni a videobírót

Kalle beszélt a klubot érintő legfontosabbakról.

Karl-Heinz Rummenigét a Bayern hivatalos oldala kérdezte az elmúlt meccsről, Comanról és szóba került a videóbíró is.


fcbayern.de: Rummenigge Úr, győzelemmel kezdte a Bayern az idei Bundesliga-szezont. Mi a véleménye a meccsről?

Kalle: A csapatunk nagyon szép teljesítményt nyújtott az első 45 percben, az első félidős vezetésünk megérdemelten jött. Sajnálatos módon Coman lesérült. Mondhatni, a játékosaink lesokkoltak a belépő után. De ha az egészet nézzük, a győzelem megérdemelt volt. Aktívabbak és összességében jobbak is voltunk ebben a 90 percben.

Mi a helyzet Kingsley Comannal?

Hatalmas fájdalmai voltak. Megműtik holnap és egy jó időre az oldalvonal mellé lett száműzve. Mindannyian gyors felépülést kívánunk neki, teljes támogatást kap tőlünk.

A Hoffenheim edzője, Julian Nagelsmann beszélt arról, hogy csapata idén a bajnoki címért száll harcba.

Egyébként én szeretem az ilyen magabiztos hozzáállást és nem lenne rossz egy izgalmasabb Bundesliga-idény sem. A fociban az érzelmek és az izgalmak nagyon fontosak. Remélem, hogy a Hoffenheim vezetőségénél Alexander Rosen és majd Nagelsmann kezd valamit a játékosok agresszivitásával és kérdőre vonja őket, hogy miért is gyepálták meg a mieinket tegnap.

A videóbíró elég sokat lett említve a meccs után.

Én támogatom a VAR-t, fairebb lesz tőle a játék. Mindenesetre a német szövetségnek muszáj lenne profi módon beépítenie a játékba az egészet. Két évnyi munka vezetett ide és még mindig nem gy működik, ahogyan azt eltervezték. Még mindig nagyon sok kritikát kap.

Mit ajánlana nekik?

Minél hamarabb valami orvosságot kell találni erre, talán képzést kéne tartani az egészből, hogy még profibb legyen. Láttuk a vébét, ott elég jól működött a VAR.

Bastian Schweinsteiger búcsúmeccse közeleg, hamarosan összecsapunk a Chicago Fire-al.

Nagyon várjuk a mérkőzést. Bastian a Bayern München történelmének egyik meghatározó alakja volt és megérdemelten nagyon népszerű a szurkolók közt. Biztos vagyok benne, hogy érzelmes búcsú lesz. Mindenki tűkön ül már.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top