Interjúk és nyilatkozatok

Robben: Még egyszer odateszem magam

Szezon végén távozó klublegendánk a Bayern hivatalos YT-csatornáján adott interjút.


Először a távozással kapcsolatos érzéseiről kérdezték a hollandot.

„Még nem gondolkodom a búcsúzásról. Nagyon sok célunk van csapatként még és nekem is egyénileg. Ha teljesen egészséges leszek a telet követően, mindent beleadok még egyszer utoljára. Úgy érzem, hogy akár még mindig lehet egy sikeres szezonunk.”

„Nagyon sokat gondolkodtam a jövőmről az előző szezonban, aztán eldöntöttem hogy hosszabbítok még egy évet. Két hónappal az idei idény kezdete után azonban újra ezen agyaltam és úgy határoztam, hogy ideje bejelenteni a dolgot. Őszinte akartam lenni a szurkolókkal. Boldog vagyok és mintha újjászülettem volna, mert már teljes mértékben a focimra tudok koncentrálni. Előnyben vagyok a többiekhez képest tudva, hogy ez itt az utolsó szezonom.”



Szóba került a nyolcaddöntős ellenfelünk, valamint a munka Niko Kovaccsal is.

„Ha nekem lehetett volna választani a BL-ellenfelünket, én is Liverpoolra tettem volna a voksom. Csak az ottani légkör és hangulat miatt. Természetesen ők egy nagyon erős csapat, de ha meg akarod nyerni a Bajnokok Ligáját, akkor a legjobbat is el kell verned. Ha tovább tudunk fejlődni, akkor készen állhatunk egy ilyen rangadóra.”

„Az edzőnk egy nagyszerű ember. Nagyon kedvelem. Szórakoztató vele együtt dolgozni. Nagyon őszinte és egyenes. Ez most neki egy teljesen új tapasztalat, hiszen nem igazgatott még ilyen nagy csapatot. De ezt lehetett is látni az elmúlt hónapokban, ennek ellenére úgy néz ki, hogy ezt a tesztet is kipipálta már.”

via FCBayern.TV

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top