Bajnokok Ligája

Klopp: A legjobb Bayernnel fogunk megmérkőzni

Jürgen Kloppal a Bild készített interjút, ebből szemezgettünk pár minket is érintő gondolatot.


A BL-sorsolásról: Őszintén szólva egyáltalán nem néztem a sorsolást, de abban a pillanatban amikor kihúzták az ellenfelünket, rengeteg SMS-t kaptam. Tudtam, hogy a Bayern az. Mindez rendben, de nehéz meccs lesz – mindkét fél számára.

A Bayern eddigi gyengébb szerepléséről: Ami eddit történt az számomra lényegtelen. Februárig mindannyian hihetetlen sok fázison mehetünk végig, ezért a Bayernre való felkészülés során az ilyen fázisoknak nincs szerepük. A legjobb Bayernnel fogunk megmérkőzni. Amit a téli szünet előtti 2-3 hétben láttam, az ismét nagyon erős volt tőlük.

A Bayernről: Egyébként semmi sem rosszabb egy sebzett oroszlánnál. A Bayern jelenleg kvázi üldözőként van jelen a Bundesligában és azt hiszem, elfogadták ezt a szerepet is. Pontosan így akarnak a Bajnokok Ligájában is letenni valamit. Az egyetlen jó, hogy mi sem vagyunk annyira rosszak.

Klopp nem túlzott, 20 mérkőzésből 17 győzelemmel és 3 döntetlennel állnak a PL csúcsán, 9 ponttal megelőzve a Tottenham, 10 ponttal a City csapatát. Beszédes adat, hogy 48 rúgott gólra csak 8-szor kaptak választ, hétvégén az Arsenalt intézték el 5-1-re. Egy biztos, kemény menet vár ránk februárban és márciusban… remélhetőleg a Liverpoolra is.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top