Interjúk és nyilatkozatok

Lewandowski: Lehet, hogy itt fejezem be a pályafutásomatA lengyel teljes mértékben a Bayernre fókuszál, a klub átigazolási politikáját is szóvá tette.


Robert Lewandowski fejében többször is megfordult a távozás gondolata, a Bayern vezetősége azonban határozottan kijelentette, nem hagyhatja el a klubot. A lengyel új ügynököt is fogadott terve átültetéséhez, Uli Hoenesszék viszont nem engedték el őt Madridba. Azóta változtak a dolgok, a lengyel ismét motiváltan érzi magát jelenlegi csapatában, az idei kiírásban eddig 10 gólt szerzett és 5 gólpasszt osztott ki.

„Számomra egyértelműen egy lehetőség, hogy a Bayernnél fejezzem be a pályafutásomat. Nem gondolok az átigazolásra. Nyáron téma volt pár dolog, de annak már vége. (…) Jól lehet, hogy még sokáig itt maradok. Teljes mértékben azonosulni tudok az FC Bayernnel. Mióta az összes pletyka és probléma lekerült az asztalról, teljes mértékben a Bayernnel vagyok. 100 százalékban.”nyilatkozta a német sportlapnak.

Lewa az interjúban a csapat átigazolási politikáját is bírálta kissé: „Olyan játékosokra van szükségünk, akik tényleg jobbá tesznek minket, akik emelnek a szintünkön.  Többet érnénk két világklasszis megszerzésével, mint öt új jó játékossal” , ezt valószínűleg az elmúlt nyárra értette, ahol finoman szólva sem sikerült eredményesen igazolnunk, de korábban is tett már hasonló, vezérkarnak nem tetsző kijelentéseket.

Uliék talán az elkövetkezendő átigazolási időszakokban a megszokottnál jobban belenyúlnak majd 1-1 játékosért a pénztárcába…

Lewandowski: Lehet, hogy itt fejezem be a pályafutásomat
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top