Sajtótájékoztatók

Kovac: Odoi jó játékos, kész játékosok is kellenek

Az idei év első sajtótájékoztatóján vett részt Niko.


A személyi helyzetről: Arjen Robben állapotát napról napra kell figyelnünk, még nem érzi magát 100 százalékosnak. Tolisso esetében 6-7 hónapra számítunk, márciusban talán tervezhetünk vele. Serge Gnabry holnap ismét beszáll a csapatedzésekbe, Hummels is jobban van.

A német bajnokságról: Üldözők vagyunk. Növelni akarjuk a nyomást a Dortmundon és eljutni oda, ahová tartozunk.

Callum Hudson-Odoiról: Ő egy jó játékos, ugyanabból a korosztályból, mint Sancho. Hogy ismerjük és figyeljük ezeket a játékosokat, az teljesen normális. Azzal a kérdéssel, hogy szerzünk-e és ha igen mikor ilyen játékost, Brazzohoz forduljanak. Azt nem tudom megerősíteni, hogy tettünk-e ajánlatot érte, én nem ezért vagyok felelős.

A Hudson-Odoi iránti érdeklődésünket Gianfranco Zola, a Chelsea másodedzője is megerősítette, marasztalná a játékost. Odoi állítólag mindenképp a Bayernben akarja folytatni, a legutóbbi hírek egy 33 millió eurós ajánlatról szóltak.

Esetleges átigazolásról: Arra figyelnünk kell, hogy ne csak tehetséges, hanem kész játékosokat is szerezzünk. A tehetséges játékosoknak időre van szükségük, de itt olyanok az elvárások, hogy mindig ott kell lennünk az élen.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top