Interjúk és nyilatkozatok

Ribéry: Basszák meg a rosszindulatú emberek



Franck Ribéry a napokban egy híres és méregdrága étteremben vacsorázott családjával.


Egy francia újságírónő szólt hozzá ahhoz, hogy veterán szélsőnk 1000 dollárért vásárolt arannyal bevont steaket egy híres Közel-Keleti étteremben, amelynek tulajdonosa a Salt Bae-ként ismert séf, Franck egyik jó ismerőse. A 35 éves játékos az Instán reagált.

„Most, hogy 2019 van, tegyük fel az ‘i’-re a pontot. Kezdjük az irigy és rosszindulatú emberekkel, akik valószínűleg egy kiszakadt kondom eredményeképp jöttek világra: basszátok meg az anyátokat, a nagyanyátokat és az egész családfátokat. Nem tartozom nektek semmivel. A sikerek, amiket elértem, az istenemnek köszönhetem, illetve magamnak és a családomnak. Ti csak egy kis kavics vagytok a zoknimban.”

„Na és következzenek a felszínes és hazug újságírók, akik folyamatosan kritizálnak engem és azt, hogy éppen mit csinálok (legutóbb ugyebár az, hogy éppen mit eszem és milyen étteremben): amikor éppen adakozom rászorulóknak, akkor arról miért nem írtok? Mert hogy van miből adnom. Nem, ti inkább rólam és a családomról, meg arról írtok, hogy éppen mivel töltjük az időnket, illetve, hogy mit eszem.”


Image result for ribéry nusr

Ribéry korábbi posztja az étteremből.


„Hogy lezárjuk ezt a szükségtelen vitát, szeretném Audrey Pulvar (avagy ‘Ms. Azt Csinálok A Pénzemmel, Amit Akarok’) asszonynak címezni ezt a kifakadást, akin valószínűleg most is a 3 ezer eurós teknőspikkelyes szemüvege van. Remélem, a jövőben abbahagyja ezt az ál-újságírást és valami jobba kezd.”

via @BavarianTweets, Ribéry Instagramja

Ribéry: Basszák meg a rosszindulatú emberek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top