Interjúk és nyilatkozatok

Robben: Büszke és boldog vagyok az ajánlatok miatt

A szezon végén távozó holland a dohai edzőtáborban nyilatkozott.


A Ribéry-esetről: Nem akarok Franck Ribéry dolgáról beszélni, azt hiszem már eleget beszéltek erről. Csapatként össze kell tartanunk és a fontos dolgokra kell koncentrálnunk. Nagy kihívások előtt állunk és el akarjuk érni a céljainkat.

Hudson-Odoiról: Halottam, hogy ő egy óriási tehetség. Még nagyon fiatal. Őszintén szólva soha nem láttam őt játszani, de az elmondottak szerint rengeteg potenciál van benne. Európaszerte nagyon sok a fiatal tehetség. Az embernek csak ki kell használnia az adódó lehetőségeit.

Arról, hogy meglátogatta a PSV edzését: Van Bommelt látogattam meg, mert ő egy nagyon jó barátom – a PSV-ben, a válogatottban és a Bayernben is játszottunk együtt. Tényleg csak az edzést és pár régi barátomat látogattam meg.

A PSV vezetője elismerte, szívesen szereznék meg Arjent: „Megvan a kontaktus közöttünk. Mark, aki Arjen csapattársa volt, üzenetet küldött neki. Csak Arjenen múlik, hogy a megfelelő döntést hozza meg.”

A jövőjéről: A jövőm továbbra is nyitott, tényleg bármilyen irányba mozdulhat. Először kivárok, most arra akarok koncentrálni, hogy fitt legyek, hogy visszakerüljek a csapatba és ismét focizhassak. Nem tudom mikor, de meghozom a döntést – nem akarok a szezon végéig várni. (…) Inter? Büszke és boldog vagyok, hogy vannak ajánlataim. Az elmúlt hetek mozgalmasan teltek édesapámnak, aki az ügynököm is egyben. De nagyszerű hallani és tudni, hogy érdeklődnek irántam.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top