Interjúk és nyilatkozatok

Davies: Régen csak a TV-ből és a FIFA-ból ismertem a srácokat

A nyáron leigazolt, január 1-jétől a klub állományában lévő 19 éves kanadai szupertehetség először válaszolt Bayernesként a sajtó kérdéseire.


A Bayernről: Nagyon boldog voltam. Pont a Montreal ellen játszottunk, nem is gondoltam volna, végig örültem magamnak. Amikor fiatalabb voltam, csak TV-ből és a FIFA-ból ismertem a srácokat. Most együtt játszom velük, ezért eleinte ideges is voltam. Nagy megtiszteltetés ebben a klubban játszani és ezekkel a játékosokkal egy pályára lépni. Minden edzésen a legjobbamat akarom nyújtani és ki szeretném használni a lehetőségeimet. (…) Az első játékos, akivel az öltözőben találkoztam, az Arjen Robben volt. Fel sem fogtam, hogy tényleg ő az. A legnagyobb kihívás, hogy alkalmazkodjak a játékiramhoz – a labda mindig gyorsabb, mint a játékosok. Tovább akarok fejlődni és idővel egyre jobban beilleszkedni.

Az edzőtáborról: A feltételek ideálisak, nagyon jól érzem magam. Minden nap keményen dolgozunk, 100 százalékot nyújtok.

A szabadidős tevékenységeiről: Szívesen nézek videókat a Youtube-on vagy a Netflixen. Egyébként szívesen töltöm el az időt emberekkel és beszélgetéssel is. Szeretem a hiphopot és az R’n’b-t is.

A példaképéről: Amióta focizom, csodálom Messit. Ő az inspirációm. Az edzéseken Thiago felé orientálódok, ő egy példakép számomra.

A 19-es számról: Több szám közül is választhattam, de azért döntöttem a 19-es mellett, mert 2019-ben léphetek először pályára a Bayern játékosaként.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top