Átigazolási hírek

Brazzo: Pavard jön, Odoit is feltétlenül akarjuk

A Bayern sportigazgatója Dohában jelentette be az új érkezőt – további érdekességekről is beszélt.


Pavardról: Bejelenthetem, hogy 2019. július 1-jétől megszereztük Benjamin Pavardot. Öt éves szerződést írt alá a napokban. Fiatal és világbajnok játékosról van szó, már a VB előtt figyeltük őt. Oroszországban stabil kezdőjátékos volt, jó teljesítményt nyújtott. Örülünk, hogy egy ilyen játékost tudhatunk magunkénak. Michael Reschkével jó megbeszélést folytattam. Meg kell értenünk az ő helyzetüket, ezért egyeztünk meg abban, hogy csak nyáron érkezik.

Benjamin Pavard egy 35 millió eurós kivásárlási záradék értelmében igazol majd a Bayernhez.

Hudson-Odoiról: Ő egy olyan érdekes játékos, akit feltétlenül meg akarunk szerezni. Olyan kvalitásai vannak, amelyek illeszkednek a játékunkhoz – jól cselez, gyors, remekül indul meg a kapu felé. Meggyőződésem, hogy a segítségünkre válhat. Jól állna az arcukatunkhoz.

Lucas Hernandezről: Ő egy olyan érdekes játékos, aki az Atletico Madrid tagja. Meglátjuk milyen lehetőségeink vannak az ő esetében.

Ribéryről: Nagyon büszke vagyok az olyan játékosokra, akik Robbennel együtt egy érát képviseltek itt. Az elnökünk azt mondta, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó éve itt. Mindannyian nagy célt kitűzve akarunk búcsúzni egymástól. A tisztelet kölcsönös.

A további mozgásokról: Jelenleg kizárom, hogy távozik valaki a télen, erre egyáltalán nem is gondolunk. Viszont a labdarúgásban mindig gyorsan változhatnak a dolgok.

Jamesről: Sok megbeszélést folytatunk. Jól kell éreznie magát, hogy a topteljesítményét előhívja, s mi mindent megteszünk ezért. Tisztában vagyok vele, milyen fontos lehet ő a számunkra.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top