Átigazolási hírek

Francia és német sajtó: Rabiot a Bayern kívánságlistáján

Egybecsengő médiainformációk szerint a klubbal és a játékos édesanyjával is felvettük a kapcsolatot.


Csütörtök délelőtt a francia RMC hozta a legújabb minket is érintő bombahírt: Állításuk szerint Hasan Salihamidzic az elmúlt napokban Adrien Rabiot ügyében vette fel a kapcsolatot a PSG vezetőségével. A 23 éves francia középpályás nem hosszabbítja meg szerződését, jelenlegi konktraktusa nyáron jár le, a Bayern pedig mindenképp akarja őt – ha nem télen, akkor nyáron.

Ezt a hírt nem sokkal ezután a Bayern ügyeiben mostanában legjobban informált Sky, valamint a BILD is megerősítette, utóbbi lap a Bayern sportigazgatóját is meginterjúvolta az ügyben: „Tudják milyen az átigazolási piac. Nyitva kell hagynunk az érzékszerveinket, többet erről nem tudok mondani. Rabiot egy érdekes játékos.”

Rabiot iránt a Barca is élénken érdeklődik, korábbi hírek szerint az egyezség is küszöbön áll – kérdés mennyiben befolyásolhatja ezt a franciákkal megtűzdelt Bayern nyomása, Brazzoék állítólag a játékos édesanyjával, egyben ügynökével is felvették a kapcsolatot. A Rabiot környezetéből megjelent infók szerint a játékos számára minden opció nyitott, még nem hozott végleges döntést – távozási szándéka azonban biztosnak tűnik. Az RMC szerint a franciák januárban 10-20 millió közötti összegért válnának meg a klasszisjátékostól.

Rabiot leigazolását a Bayern francia különítménye is elősegítheti – a következő szezontól Pavard, Tolisso és Coman biztosan, Lucas Hernandez pedig talán a csapat tagja lesz. Ha esetleg télen jönne a srác, Franck Ribéry is segítheti őt a beilleszkedésben.via Sky, RMC, BILD

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top