Vezetőség és stáb

Szerződést hosszabbított a Bayern két vezetőségi tagja

A klub felügyelőbizottsága 2024-ig meghosszabbította Andreas Jung és Jörg Wacker 2019 nyaráig szóló szerződését a Bayernnel.


Uli Hoeneß: A szerződéshosszabbítás egy jele annak, hogy a Bayernnél a folytonosságra alapozunk, illetve arra, hogy milyen kiemelkedő munkát végeztek ők a klubnál. Rummenigge és Dreesen hosszabbítása után boldogok vagyunk, hogy Andreas Jung és Jörg Wacker vezetőségi tagokkal hosszútávon tervezhetünk.

Andreas Jung: Örülök, hogy kollégáimmal, Rummeniggével, Dreesennel és Wackerrel sportszakmailag és gazgaságilag újabb öt évig formálhatjuk az FC Bayernt ezen a sikeres úton. Köszönet a teljes felügyelőbizottság bizalmáért, illetve Uli Hoenessnek.

Jung 1996 óta dolgozik különböző pozíciókban a Bayernnél, 2010 óta tagja a vezetőségnek – jelenleg a szponzoráció, PR területén és annak hatásköreiért felelős.

Jörg Wacker: A Bayern a világ egyik legjobb klubja, megtiszteltetés, hogy a jövőben is a részese lehetek. Szeretném a felügyelőbizottság elnökének, Uli Hoenessnek és a többi kollégájának megköszönni a kölcsönös bizalmat. Nagyon örülök, hogy vezetőségi társaimmal, Rummeniggével, Dreesennel és Junggal közösen folytathatjuk a sikeres útat.

Wacker 2013 óta a nemzetköziesedésért és nemzetközi stratégiáért felelős vezetője a Bayernnek, 2015 óta pedig a merchandising, azaz a különböző ajándéktárgyak, mezek stb. részlegért is felel.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top