Átigazolási hírek

Kabak útja Stuttgarton át a Bayernbe vezethet? – Michael Reschke cáfol

Gnabry is hasonló körülmények között kötött ki Münchenben.


A Kicker információi szerint VFB Stuttgart legújabb szerzeménye, a 18 éves török Ozan Kabak átigazolásában a Bayern München is jelentős szerepet vállalt. A Galatasaray egykori belsővédője klubrekordnak számító 12 millió euróért csatlakozik a svábokhoz – korábban a Premier League-be való távozása volt valószínűbb, de a lap szerint a Bayern állhat a transzfer mögött. Az átigazolást a Galatasaray és a Stuttgart is megerősítette.

Hasonló feltételekkel szerezhették meg a bajorok Serge Gnabryt, aki 2017-ben öt millió euróért igazolt az Arsenalból Brémába, majd egy év után 8 millióért szerezte meg őt a német rekordbajnok. A Werder tagadta ezeket a vádakat, de gyanús, hogy Uliék tényleg fedezték Serge vételárának egy részét, ezért kerülhetett ilyen olcsón Münchenbe a német válogatott játékos.

Kabak 13 bajnokin és 4 Bajnokok Ligája mérkőzésen lépett pályára idén a Galatában.


UPDATE: Michael Rescke, a Bayern egykori, a VFB jelenlegi technikai igazgatója határozottan cáfolta a Kicker értesüléseit: „Mese, hogy Ozan Kabak esetében bármilyen előmegállapodást kötöttünk más klubokkal. A játékos a VFB-hez tartozik, egyik klub sem lett bevonva az átigazolásba, egyedül bonyolítottuk le. Nem tudom, miért terjesztenek ilyen téves információkat.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top