Interjúk és nyilatkozatok

Goretzka: Megérkeztem a csapatbaA hétvégén brillírozó multifunkcionális középpályás kiválóan érzi magát Münchenben.

A Bayern sikeres évnyitójának egyik meghatározó alakja az első két gólt berámoló Leon Goretzka volt a Hoffenheim ellen – ez volt a 23 éves játékos pályafutásának első duplája a Bundesligában. Teljesítményét játékostársai sem hagyták szó nélkül, de maga az érintett is nyilatkozott az „új” feladatkörről, illetve az első félévéről.

Müller: Több, mint három tizesünk van, nálunk szinte mindenki tudja játszani, rugalmasak vagyunk. Leon lövései szuperek voltak. Tudja, hogyan kell a kapu előtt viselkedni.

Neuer: Leon szuper volt. Ismert, hogy nagyon gólveszélyes és kellemetlen a védők számára. Keresi a tüzelési lehetőségeket, de a 16-oson belülre is betör.

Leon és a Bayern második (szebbik gólja)

Goretzka: Személy szerint azt terveztem, hogy tavasszal ismét gólveszélyesebb leszek. A 10-es egy olyan pozíció, amelyben szívesen játszom és játszottam is már. Ott jobban tudom kamatoztatni a támadókvalitásaimat, mint hatosként. (..) Azért vagyok annyira nagy tisztelettel München iránt, mert ez az első alkalom, hogy elhagytam az otthonomat. De összességében sokkal jobban mennek a dolgok, mint ahogy képzeltem. Nagyon gyorsan beilleszkedtem a klubba. A városban is nagyon jól érzem magam. Megérkeztem a csapatba.

Niko Kovacnak komoly luxusproblémája van, már ami a középpálya támadórészlegét illeti: Goretzka mellett James, Müller, de akár Thiago, vagy később Tolisso is versenyezhet ezért  pozícióért is.Forrás: Bild

Goretzka: Megérkeztem a csapatba
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top