Átigazolási hírek

Werner érkezőben? „Ha a Bayern komolyan gondolja, nehéz lesz őt megtartani”






Hiába nyerte meg idei első bajnokiját a Bayern, a Dortmund Lipcsében aratott 1-0-ás győzelmével maradt a két csapat közötti hat pontos különbség. A mérkőzés kapcsán Timo Werner jövője is szóbakerült:

„Mindannyian reméljük, hogy maradni fog. Ő az egyik legfontosabb játékosunk. Nyilvánvalóan kapni fog pár ajánlatot.” – nyilatkozta Kevin Kampl a Skynak. Gulácsiék sportigazgatója, egyben edzője Ralf Rangnick egyelőre nem túl optimista a játékos hosszútávú megtartását illetően: „Timo szerződése még egy évig szól. Megegyeztünk, ha nem hosszabbít, nem velünk kezdi meg a következő szezont. Ha a Bayern gazdaságilag komolyan veszi a dolgot, akkor nehéz lesz megtartanunk őt. Szerintem tökéletes helyen van itt az elkövetkezendő 2-3 évre.”

Wernernek 2020 nyaráig van szerződése, amennyiben nem hosszabbít időben, jövő nyáron ingyen távozhat. „Fárasztó mindig ismételni magunkat. Tudjuk milyen játékosunk van Werner személyében – ő is tudja, hogy mi mivel rendelkezünk az ő számára.” – mondta Oliver Mintzlaff, a Lipcse gazdasági vezetője.

Timo karácsony előtt, a Bayern elleni bajnoki után nem sokkal utalt arra, hogy a Bayern München is komoly jelölt lehet számára:„Két és fél csodálatos évet töltöttem el itt Lipcsében. Természetesen az RB is nagy szerepet tölt be a jövőm átgondolásakor, de nem kérdés, hogy más csapatok is versenyben vannak. Nem szeretném konkrétan megnevezni őket. (…) Ha az ember Németországban akar maradni, akkor tulajdonképpen csak egy klub jöhet szóba.” Korai döntést azonban nem akar hozni a 22 idei tétmeccsen 13 gólt szerző válogatott támadó: „Nincs rajtam nyomás, a szerződésemből még másfél év van hátra. Jelenleg a Bajnokok Ligája indulásért küzdünk. Hiszem, hogy jó feltételekkel rendelkezünk ahhoz, hogy ez sikerüljön is. Nyugodtan akarom átgondolni a dolgot.” – nyilatkozta még 2018 végén Werner.




Werner érkezőben? „Ha a Bayern komolyan gondolja, nehéz lesz őt megtartani”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top