Átigazolási hírek

L’Equipe: A Bayern azonnal vinné Pavardot | Reschke nem engedi



A Bayern 10 millióval is többet fizetne a 22 éves védőért.

Január eleje óta ismert, hogy a Bayern 35 millió euróért megszerezte Benjamin Pavardot a Stuttgarttól. A fiatal francia világbajnok ötéves müncheni kontraktusa nyáron lép érvénybe, azonban a L’Equipe infói szerint Brazzoék a tervezettnél korábban, már télen vinnék a védelem közepén és jobboldalán is bevethető játékost.



A Bayern múlt héten egy kevésnek bizonyuló 40 milliós ajánlatot nyújtott be a sváboknak, de hamarosan egy 45 millióra növelt ajánlattal próbálják meggyőzni Reschkééket. A VFB a 18 éves török belsővédőtehetség Ozan Kabak személyében egy 12 milliós rekordigazolást hajtott végre, talán ez a bajorok malmára hajthatja a vizet.

A két csapat hétvégén Münchenben mérkőzik meg egymással, úgyhogy sor kerülhet a Pavard közeli jövőjét illető megbeszélésekre is. Az érintett sérülés miatt sajnos nem léphet pályára. A Bayernnek január 31-ig van lehetősége erősíteni jelenlegi csapatát.


UPDATE: Az Abendzeitung megkeresésére Michael Reschke határozottan visszautasította, hogy a télen elengedik Benjamint:

„Pavard marad nálunk, az idő előtti átigazolás egyáltalán nem téma számunkra.” – mondta a Bayern egykori technikai igazgatója.

L’Equipe: A Bayern azonnal vinné Pavardot | Reschke nem engedi
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top