Átigazolási hírek

BILD: Wagner a kínai bajnokságban folytathatja



A német edző vezette Tianjin Teda már ajánlatot is tett a feleknek – Wagnert álomfizetéssel csábítják.

A Bild információi szerint a kínai Szuperligában szereplő, Uli Stielike vezette Tianjin Teda szeretné leigazolni a Bayern 31 éves cserecsatárát, Sandro Wagnert. A kínaiak már megtették ajánlatukat és készek lennének 5 millió eurót fizetni a korábbi német válogatott Wagner játékjogáért. A lap szerint a játékos nem ódzkodik a dologtól, két évre, 2020-ig nettó 15 millió eurót kereshetne.

A csatár egy évvel ezelőtt 13 millió €-ért tette át székhelyét a Hoffenheim csapatából Münchenbe, ezért valószínűsíthető, hogy a Bayern kevesli a Tianjin 5 milliós vételárát – a BILD ettől függetlenül úgy véli, gyorsan megszülethet a felek közötti megegyezés.

Sandro arckifejezése, amikor megtudta, mennyit kereshetne Kínában.

Wagner Niko Kovac érkezésével kiszorult a csapatból, az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve csak 12-szer lépett pályára, ebből csupán egyszer, a Rödinghausen elleni kupamérkőzésen játszotta végig a 90 percet, ekkor szerezte szezonbeli egyetlen gólját is. A legutóbbi két Bundesliga-mérkőzés alkalmával a keretben sem kapott helyet, valamint a meccset követő hétfői edzésen sem vett részt. A kínai átigazolási ablak február 28-áig nyitva áll, ennek ellenére az átigazolás már korábban megtörténhet, annak ellenére hogy a müncheni születésű játékos többször kijelentette, hogy nem áll szándékában eligazolni Münchenből.

Amennyiben viszont a váltásra mégis sor kerül, felmerül a kérdés: egy esetleges Lewandowski sérülés/eltiltás esetén kivel pótolná az edzői stáb a gólerős lengyelt?



BILD: Wagner a kínai bajnokságban folytathatja
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top