Átigazolási hírek

Hivatalos: Wagner Kínába igazolt – „Szeretem a Bayernt”

Sandro egy év után, 7 és fél millió eurós fizetésért hagyta el Münchent.

Ahogy az az elmúlt napokban körvonalazódott, Sandro Wagner elhagyta a Bayern csapatát és 2020-ig azonnali hatállyal a tavalyi pontvadászat 14. helyén végző kínai Tianjin Teda csapatához igazolt. A 31 éves támadó ifiként 13, profiként összesen 2 évet töltött el szülővárosában, Münchenben. Wagner a kínai bajnokság kezdetéig, március 1-jéig szabadságra vonult.

Salihamidzic: „Sandro Wagner megkeresett minket és kérte a szerződése felmondását. Nagyon vonzó ajánlatot kapott Kínából, ezért teljesítettük a kérését. Köszönjük Sandronak az FC Bayernnél eltöltött időszakát, és minden jót, sok sikert kívánunk a kínai jövőjéhez.”

Wagner a BILD-nek: „Az ügynökeim, Micho Zebouni és Roman Rummenigge tájékoztattak az ajánlatról, majd szép nyugodtan mindent megbeszéltünk a családommal. Végül úgy döntöttünk, hogy együtt megyünk Kínába. Nem csak az egész családom, sok barátom is velünk tart. A tervem természetesen az volt, hogy tovább maradjak Münchenben és itt fejezzem be a pályafutásomat. Szeretem ezt a klubot. De a dolgok sajnos másképp alakultak és ezt el kellett fogadnom. Nem fogok egy rossz szót sem fecsérelni erre a klubra, inkább a legjobbakat kívánom az FC Bayernnek és a szurkolóinak együtt.”

A BILD információi szerint Wagnert 2020-ig nettó 15 millióval csábította el Tianjin Teda. A Bayern nem járt ennyire jól, a 13 millióért vett játékost 5 millió körüli összegért adták tovább.

Minden jót Wagner! Kérdés, a Bayern az utolsó pillanatokban lecsap-e még az átigazolási piacon vagy házon belül, Gnabry vagy Zirkzee személyével oldja-e meg Sandro hiányát.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top