Bundesliga

Niko: Remélnünk kell, hogy nem sérül meg LewaNiko Kovac a szombati, Leverkusen elleni idegenbeli bajnoki előtt tartott sajtótájékoztatót.

Wagner távozásáról: Müller és Gnabry személyében olyan játékosaink vannak, akik be tudják játszani ezt a pozíciót, Serge a válogatottban is játszott elől. Ezért is egyeztünk bele a transzferbe. Nem leszünk már aktívak az átigazolási piacon.

Az esetleges érkezőkről: A csapatok nem akarják elengedni a játékosaikat. Jó és nagy keretünk van, a hétvégén is otthon kell hagynom 1-2 játékost. Szerintem jól van összerakva a keretünk.

A Leverkusenről: Ez egy igazán jó csapat. Már Heiko Herrlich irányításával is azok voltak, de Bosszal még erősebbek. Nagy lendület van a támadásaikban, egy komoly harcot várok hétvégén. Oda kell figyelnünk és nem szabad ostoba labdavesztésekbe belemennünk.

Tolissóról: Minden nap beszélünk. Nagyon jól érzi magát és hosszú idő után ismét a pályán edzhetett. A célja az, hogy márciusban visszatérjen. Ő egy hihetetlenül fontos játékosa az FC Bayernnek.

A sérültekről: Thiago nem volt ott a mai edzésen, izomproblémái vannak. Reméljük holnap fitt lesz és a hétvégén pedig a rendelkezésünkre állhat. Robben és Ribéry az elmúlt napokban kezdtek el edzeni a csapattal, van még mit pótolniuk – holnap valózínűleg nem lépnek pályára. Nem akarunk kockáztatni, fontos mérkőzések állnak előttünk.

Az edzősorsról: Thomas Dollnak igazat abban, hogy már nem élvezzük azt a tiszteletet, ami megillet minket. Már nem vagyunk annyira erősek, mint az én időmben.

Lewa hiányzó alternatívájáról: Először is egy játékost kellene találnunk, a világon talán kettő van aki pótolni tudná őt. Remélnünk kell, hogy nem fog megsérülni. Ő egy adonisz. Ha szünetre van szüksége, semmi probléma, Serge vagy Thomas is játszhat ott. Ha Müllert éjszaka felébreszteném, bármelyik pozícióban a legnagyobb megelégedésemmel játszana.

A lehetséges rotációról: Ez az első 2-3 hét problémája. Egy héten csak egy meccsünk van, ezért ha szakmailag passzolnak a dolgok, nem kell sokat változtatni. Ez most megváltozik, jönnek az angol hetek, egy-két játékosnak ismét több játékpercet tudunk adni. De nem fogunk már annyira rotálni, mint ősszel az Augsburg ellen. Fontos, hogy a játékosok edzésen bizonyítsanak.Niko: Remélnünk kell, hogy nem sérül meg Lewa
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top