Interjúk és nyilatkozatok

Kalle: Azt hiszem Lewa még soha nem volt sérültRummenigge a SPOBIS sportbiznisz-rendezvényen beszélt az „átigazolásokkal” kapcsolatban.

Sandro átigazolásáról és a csatárhelyzetről: Sandro őrületes ajánlatot kapott Kínából, hihetetlen fizetéssel. Megbeszéltük az edzővel és Niko Kovac azon a véleményen volt, hogy Thomas Müller és Serge Gnabry személyében vannak alternatíváink. Viszont Robert Lewandowski 2014 óta van a Bayern Münchennél, és azt hiszem még soha nem volt sérült. Remélem az elkövetkezendő hónapokban ez így is marad.

Arról, hogy az érdeklődések ellenére senkit nem vettünk télen: Azt hiszem az egyetlen, akit Hasan Salihamidzic szívesen megszerzett volna, az Hudson-Odoi volt. A kvalitásai miatt szinte beleszeretett. De minden más tényleg csak pletyka volt, mert tavasszal nem igazán van szükségünk játékosra azokban a pozíciókban. Ez inkább jövőbeli téma, és a következő hónapokban fogunk foglalkozni vele.

A Hudson-Odoi ügyről: Nem cáfolnám, hogy Londonban annyira jó néven vették a támadó viselkedésünket. De az embernek valahogyan jeleznie kell a játékossal, hogy az FC Bayern teljes mértékben akarja az átigazolást.

AZ INTERJÚ TOVÁBBI RÉSZLETEI: 

Rummenigge Jamesről: Nagyon szeretem ezt a játékost

Kalle: Fel kell készülni az átmenetre – Oliver Kahn előnyben?

Kalle: Azt hiszem Lewa még soha nem volt sérült
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top