Interjúk és nyilatkozatok

Kalle: Fel kell készülni az átmenetre – Oliver Kahn előnyben?Rummenigge a SPOBIS sportbiznisz-rendezvényen a jövőjéről és a lehetséges utódjáról beszélt.

A Bayern gazdasági helyzetéről: A klub gyorsan fejlődik. Az idei forgalom a 700 milliót fogja hasítani. Gazdaságilag nézve ez már most egy nagyon jó év, ezt előre elmondhatom.

A jövőjéről: A szerződésemet még egyszer, 2021-ig meghosszabbítottam. A klub tesz arról, hogy egy megfelelő időpontban integrálja az utódomat. Nem lehet azt megtenni, hogy kedden bejezem, aztán szerdán jön az utód. 63 éves vagyok, Uli még négy évvel nálam is idősebb. Valamikor fel kell készülnie az embernek az átmenetre és végrehajtani azt. Ezért kell a felügyelőbizottságnak a legjobb utódot megtalálnia – és meg is fogja, ebben biztos vagyok.

A lehetséges utódokról: Van elég példa, hogy a futballszakmai tudás nélkülieknek problémájuk akadt a labdarúgásban. Már nem olyan egyszerű, ha nem ebből a szakmából származol, kell lennie egy bizonyos tapintatodnak a labdarúgáshoz. Ha olyan magas szinten játszik az ember, mint Oliver Kahn tette, az kétségkívül nagy előny.

AZ NYILATKOZAT TOVÁBBI RÉSZLETEI: 

Kalle: Azt hiszem Lewa még soha nem volt sérült

Rummenigge Jamesről: Nagyon szeretem ezt a játékost

Kalle: Fel kell készülni az átmenetre – Oliver Kahn előnyben?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top