Interjúk és nyilatkozatok

Goretzka: Örülök, hogy segíthetekA Bayern München középpályása, Leon Goreztka a Bayern hivatalos oldalának nyilatkozott több dologgal kapcsolatban.

A Leverkusen elleni meccsről: „Ma újranéztük és teljesen kielemeztük a mérkőzést. Ez jóval hosszabb volt mint egy átlagos mérkőzés után, mivel nagyon sok megbeszélni való akadt. A mai edzésen mondottakat kell majd használnunk, hogy elfelejtsük ezt a blamát; fel a fejjel, és koncentráljunk a Hertha elleni meccsre. […] Szerintem szinte minden vesztes meccs a Bayern Münchennél olyan mint egy kiütés, mert mindig győzelmi kényszer van rajtunk. Szeretem ezt a nyomást, ezért is jöttem ide. Ilyen körülmények között – ha minden rendben van veled – akkor sokat tudsz fejlődni.”


Image result for goretzka leverkusen

GOALretzka ünnepel a leverkuseni fejese után.


A Hertha elleni lehetséges ellenszerről: „A támadásoknál rendszeresen feltoltuk a védelmünket olyan 60 méterre. Ez egyszerűen túl nagy üres teret jelentett. Nem tudtunk leütközni a támadókkal és mindig egy lépéssel le voltunk maradva, mert egy akkora terület túl nagy ahhoz, hogy le lehessen védekezni. Szerintem a legfontosabb dolog, amit szerdán másképp kell csinálnunk, az az, hogy ne csak egy kis terület felett legyünk képesek védekezni.”

„Egyáltalán nem Bayernhez méltó, hogy olyan sűrűn odaadtuk az ellenfél kezébe az irányítást – mint ahogy idén csináltuk.”

Robbenről, Ribéryről és Thiagoról:  „Ez a három játékos rendkívül fontos számunkra, egy különleges minőséget adnak a csapatnak. Szükségünk lesz rájuk az elkövetkezendő hetekben.”

Formájáról az elmúlt meccseken: „Természetesen részemről jól sikerültek a meccsek, legalább is annyira, amennyire a góljaim számítanak. Örülök, hogy segíthetem a csapatot a találataimmal, és ezt persze folytatni is szeretném. Mindezek ellenére örülnék, ha ezekkel a megmozdulásaimmal szállítani tudnám a sikereket a csapatnak. Igaz, nyertünk pár meccset ezelőtt és a dolgok egész jól mentek, de egy ilyen, a hétvégihez hasonló vereség kicsit el tud szomorítani.”

Goretzka: Örülök, hogy segíthetek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top