Átigazolási hírek

Német sajtó: A Bayern szem előtt tartja Upamecanot isA 20 éves francia egyelőre B-tervként szerepelhet a Bayern tervei között.

A Bayern nem erősített télen, ezért nyárra várhatóak a komolyabb változások, beruházások – kimondott tény, hogy a már leigazolt (bár Reschke és a VFB által még nem megerősített) Pavardon kívül a klub le akarja igazolni Hudson-Odoit és Lucas Hernandezt a Chelseatől és az Atletico Madridtól.

A TZ szerint a bajorok Gulácsi Péter csapattársát, a 20 éves lipcsei Dayot Upamecanot is figyelik. A francia védő neve abban az esetben forrósodhat fel, ha a szintén francia, de világbajnok Lucas Hernandez leigazolása valamilyen oknál fogva nem jön össze. A müncheni lap értesülését a Sport Bild is megerősítette, de konkrét kapcsolatfelvétel vagy megbeszélés még nem történt az ügyben.

A feleknek van közös múltjuk, Upamecano ügynöke korábban már beajánlotta a játékost a Bayernnek – Michal Reschke, akkori technikai igazgató nem élt a transzferrel, amelyet állítólag utólag kritizáltak is a Bayern többi vezetői. A párharcokban jó és gyors Dayot két év alatt 73 tétmeccsen lépett pályára Lipcsében, szerződése 2021-ig szól. Más kérdés, hogy az ő szerződése sem tartalmaz kisebb kivásárlási záradékot, mint Lucasé, állítólag 100 millió euróért vihető, amit nem valószínű, hogy a Bayern kifizet érte. Egyelőre úgy tűnik, hogy az A-terv, azaz Lucas Hernandez érkezése a valószínűbb.

 

Német sajtó: A Bayern szem előtt tartja Upamecanot is
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top