Interjúk és nyilatkozatok

Neuer: Szerintem játszani fogok a Liverpool ellen



A Bayern München 32 éves német kapusa az ESPN-nek adott interjújában beszélt a sérüléséről, illetve a közeledő Pool elleni meccsről.

Manuel Neuer az elmúlt két Bundesliga meccset, és a Hertha elleni kupameccset hüvelykujjsérülés miatt volt kényszerű kihagyni. Kapusedzést azóta nem, csak mezőnyjátékosokkal való gyakorlatokat végzett, a vasárnapi nyílt edzésen a kapuralövések során is bizonyított. Manu reméli, hogy a nyolcaddöntő első felvonására már visszatérhet.

Jól vagyok, ez nem annyira vészes. Az orvosi stábunk segít elérni a céljaimat, és ha az edzéseken is minden rendben megy, akkor játszani fogok a Pool ellen. Mindnyájan pozitívan állunk a dolgokhoz. Szerintem a meccsen már ott leszek a kapuban.

Neuer azt is mondta, hogy a lehetőség, hogy az Anfield Road-on léphet pályára egy extra ösztönzés volt arra, hogy időben visszatérjen.

Ez lesz az első meccsem az Anfield-en és készen állok játszani ott. Sokat hallani a stadion atmoszférájáról, mindenki aki focit néz az tudja, hogy ez egy különleges hely. Szerintem két nagyszerű meccs vár ránk. Számunkra nagyon fontos a Bajnokok Ligája. Ez már a kieséses szakasz, olyan mintha két döntőt játszanánk. Boldogok vagyunk, hogy a Liverpool stadionjában játszhatunk. Remélhetőleg ez egy kellemes este lesz számunkra, de ez természetesen az eredménytől függ. – nyilatkozta Neuer a lapnak.

Az első meccs február 19-én kedden, míg a visszavágó március 13-án kerül megrendezésre az Allianz Arénában. A nagy kérdés: Az egyre inkább formába lendülő Sven Ulreich, vagy a játékfolyamból kikerülő, egyelőre bizonytalan állapotban lévő Neuer áll-e majd a Bayern kapujában.

Neuer: Szerintem játszani fogok a Liverpool ellen
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top