Bajnokok Ligája

Klopp: Toronymagas esélyesek? Ez hihetetlenül vicces | Kalle és Alaba is nyilatkozott



Jürgen Klopp

▪ A Bayern elleni esélyekről: Mindig úgy állítják be, mintha mi lennénk a toronymagas esélyesek. Ezt hihetetlenül viccesnek tartom. Két nagyon erős csapat találkozik és nem tudom ki megy tovább. Nem úgy érzem, mintha mi ezt már megtettük volna. Nagyon nehéz lesz számunkra, de nem lesz egyszerű a Bayernnek sem.

▪ A Dortmund bajnoki szerepléséről: Nagyon örülnék, ha sikerülne nekik. Még semmi sem dőlt el, de úgy érzem ennek az öt pontnak nagyobb értéke van, mint korábban. Nem az a benyomásom, hogy a Bayern a következő 15 bajnoki címet olyan egyszerűen fogja megnyerni.

Karl-Heinz Rummenigge

▪ A Pool elleni meccsről: Amikor megtörtént a sorsolás, mindannyian realizáltuk, hogy sem egyik csapat sem a kedvenc ellenfele a másiknak. Azt nem hiszem, hogy a Liverpool az elmúlt időszakban gyengébb ritmusba került volna. (…) Fontos lesz, hogy jó napot fogjunk ki és Liverpoolból is elhozzunk valamit, illetve sikerüljün megalapoznunk a negyeddöntőbe való bejutást – legalább egy döntetlennel és egy rúgott góllal.

▪ Alaba és Salah különmeccséről: Nem kérdés, hogy kulcspárharc lesz. De totálisan megbízom Davidben, ő a világ egyik legjobb balbekkje. Azt hiszem, hogy sikerülni fog neki Salaht kontrollálni.



David Alaba

▪ A Liverpool elleni találkozóról: Biztosan nem lesz egy egyszerű meccs. De természetesen magunkra fókuszálunk, mert ismerjük az erősségeinket. Mi vagyunk a Bayern München és egy ellenfél előtt sem kell rejtegetnünk magunkat! Mindent beleadunk, hogy végül sikeresen jöjjünk ki ebből a párharcból.

▪ A Salahval való párharcról: Herr Rummenigge bizalmát nagyon tudom értékelni. A Salahra való párharcra tudatosan fogok felkészülni és megpróbálom az én játékomat felvonultatni a pályára. (…) Salah lenyűgöző, számomra a világ legjobb játékosai közé tartozik. Gyors, de játszottam már más gyors játékosok – mint pl. Mbappé – ellen is. Tapasztalatból tudom, hogy fontos, hogy a saját erényeimre koncentráljak.

Niko Kovac:

▪ A közelgő BL-meccsről: A Liverpool tavaly döntős volt, nyáron kicsit többet költöttek nálunk. Egy kis szerencse fog dönteni. Mindkét klubnak topcsapata van, apróságok fognak dönteni a mérkőzésen. Egyáltalán nem rossz számunkra, hogy a Liverpool pár napos szünetet iktatott be, talán nem lesznek annyira ritmusban, mint mi.

Klopp: Toronymagas esélyesek? Ez hihetetlenül vicces | Kalle és Alaba is nyilatkozott
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top