Bundesliga

Kovac: Ha ennyi gólt engedünk, nehéz győzni | Reakciók: FCA 2-3 FCB



A nehezen, de 3-2-re végül kiszenvedett Augsburg elleni mérkőzés reakciói – szóba került a Liverpool elleni meccs is.

▪ Niko Kovac: Rosszul kezdtük a mérkőzést. Nem emlékszem mikor kaptunk gólt ilyen korán, nagyon bosszantó volt. De felvettük a harcot – főleg az első félidőben, a második már egyértelműbb játékot hozott. Összességében ez egy megérdemelt munkássgyőzelem volt. Páran gondolatban talán már Liverpoolban voltak. Ez nem kizárt, és nem is jó, viszont emberi dolog. Ha két-három gólokat engedünk, mindig nehéz lesz győzni.

Coman sérüléséről: Meglátjuk mi történt vele, de a dokik szerint nem néz ki annyira jól a dolog. Meg kell várnunk a szombati vizsgálatokat. Fájdalmai vannak. Remélem, hogy kedden a rendelkezésünkre állhat.

A Liverpool elleni mérkőzésről: Hogy miben kell jobbnak lennünk? Mindenben. Ha az ember nemzetközi porondon lép pályára, teljesen másképp koncentrál. Természetesen jobban akarunk fellépni. Ezek a védelmi hibák nem fordulhatnak elő velünk, mert ha a játékosaim futni hagyják Liverpoolban a játékosokat, főleg az elől lévő három embert, akkor bármely percben nagyon veszélyes szituációban találhatjuk magunkat. Ezért fontos felelősséggel birtokolni a labdát és fegyelmezetten viselkedni.

▪ Manuel Neuer: Azt terveztük, hogy jól védekezünk és végre ismét lehozzuk kapott gól nélkül a mérkőzést. Ez sajnos nem sikerült. Labda nélkül, hátulról jól néz ki a dolog, a játékfelépítés szuper, de a bekapott góljaink őrületesek voltak, mindkettő ugyanarról a szélről érkezett. Tudjuk, hogy a Liverpool támadólag erősebb csapat, jobban kell állnunk a lábainkon.

▪ Mats Hummels, Coman sérüléséről: Egyszerűen reméljük, hogy Coman fitt lesz, látni rajta, hogy ő egy kiemelkedő játékos. Amikor a bokáját kezelik, abba mindig beleborzong a hátunk.

▪ Manuel Baum: Végül üres kézzel fejezhettük be a mérkőzést. De a lényeg, hogy az a tizenegy játékos és a cserék akik pályára léptek, mindent beleadtak. Fiatal csapatunk van, amely mindent megpróbált és próbára tette a Bayernt. Le a kalappal a csapatom előtt.

▪ Michael Gregoritsch: Augsburgban nagyon fontos, hogy harcoljon az ember. Ez ma egy nagyon nagyon jó Bayern ellen sikerült. Kár, hogy üres kézzel maradtunk. A félidő előtti egyenlítés természetesen szerencsétlen időpontban érkezett. A végén meginogtattuk egy kicsit őket, de már nem tudtunk lehetőséget kidolgozni.

Kovac: Ha ennyi gólt engedünk, nehéz győzni | Reakciók: FCA 2-3 FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top