Átigazolási hírek

Három játékosért is különmeccset vívhat a Bayern és a Barca

Rövid időn belül újabb átigazolási pletykák jelentek meg a Bayernnel kapcsolatban – a szóba hozott játékosok iránt azonban többek között a Barcelona is érdeklődést tanúsít.

NICOLAS PEPE

A Bayern München által is érdekelt 23 éves francia Nicolas Pepe jövőjéről Christophe Galtier, a Lille menedzsere nyilatkozott: „Pepének egy Bajnokok Ligája klubhoz kell igazolnia. Véleményem szerint nem egy középszerű lépésre, hanem a lehető legmagasabb szintre van szüksége. Olyan csapatban látom őt, amely vörös mezben játszik.” Pepe iránt nem csak a Bayern, a Barca is érdeklődik – a France Football szerint a katalánok megkérték a Lille-t, hogy informálja őket a francia klub amennyiben bármilyen fejlemény történik Nicolas ügyében – így értesültek arról, hogy a Bayern ajánlatot tett Pepéért. Erről először a francia Le10Sport írt, az a lap, amely először hozta komolyan összeköttetésbe Benjamin Pavardot a Bayernnel.

LUKA JOVIC

A Sport Bild szerint Niko Kovac belső körökben felvethette egykori játékosát, a szerb Luka Jovicot a Bayern lehetséges célpontjaként. A 21 éves, jó felépítésű és technikás támadó 102 percenként talál be és 14 góllal vezeti a Bundesliga idei góllövőlistáját – nem csoda, hogy a Barcelona is pályázik érte – korábbi hírek szerint a katalánok már meg is egyeztek vele, de ezt még senki nem tudta megerősíteni, de úgy tűnik az biztos, hogy konkrét megbeszélések vannak a felek között. Wagner távozásával Lewandowskinak nincs alternatívája a csatárposzton, Jovic 50 millió euró körül lenne mozdítható. Ezt az összeget a Bayern állítólag könnyebben tudná teljesíteni, mint a gránátvörös-kékek. Ha a bajorok tényleg szeretnék őt, Niko Kovac lehet az ügy aduásza.

MATTHIJS DE LIGT

A harmadik játékos, aki iránt a Bayern és a Barca is egyaránt érdeklődik, az az Ajax 19  éves belsővédője, Matthijs de Ligt – a Sport Bild szerdai példányában megjelentek szerint az amszterdamiak csapatkapitánya el tudja képzelni, hogy a Bayernben folytassa, ugyanis vonzónak találja a klubot – átigazolási díja 60 millió euróra rúghat. A Real elleni BL-meccsen Salihamidzic és Marco Neppe vélhetően az ő teljesítményét figyelte a helyszínen a pályán. A Barca is jó esélyekkel indul érte, Onana kapus korábbi nyilatkozata szerint a katalánoknak vannak a legjobb lapjaik a megszerzését illetően, mert De Ligt szívesen igazolna Katalóniába. Az ő javukra válhat, hogy a Barcelona nyártól már megvette De Ligt csapattársát, Frenkie De Jongot. A holland vezéregyéniség iránt a Juve is komolyan érdeklődik.

 

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top