Interjúk és nyilatkozatok

Hoeness: Egy ilyen átmenet nem mehet végbe horzsolások nélkülA Bayern elnökének nem a vezetőséggel és a kerettervezéssel kapcsolatos megnyilvánulásai a Sport1 Doppelpass műsorában.

A Bayernnél való átmenetről: Egy lágy átmenet kivitelezése művészet. Készen állunk egy évben feláldozni a bajnokságot, hogy felkészüljünk a Ribéry, Robben és Rafinha méltó búcsújára. Életem során több mint 50 címet nyertem, egyel több vagy kevesebb, nem oszt nem szoroz.

A Bayern hullámzó teljesítményéről: Van egy edzőnk, akit kérdőre vonnak. De még minden sorozatban versenyben vagyunk és amíg az eredmények stimmelnek, addig csodálatosan együtt tudunk élni a kritikákkal. Amíg a meccseket nyerjük, a csapat önbizalma is nő. Így talán egy nagyon jó szezonunk lesz. Hogy tíz pontos előnyünk legyen, azt senki nem akarja. Egy ilyen átmenet nem mehet végbe horzsolások nélkül. Új, fiatal edzőnk és új, fiatal sportigazgatónk van. Ilyen környezetben egy olyan krízist, ami ősszel volt nekünk, ilyen csodálatosan, 18 győzelemmel és egy döntetlennel levezényelni, csak annyit tudok mondani rá: Le a kalappal.

A Liverpool elleni meccsről: Taktikusan játszottunk. A szurkolóink hangosabbak voltak, mint a hazai drukkerek. Ez pedig azért volt, mert sakkban tartottuk a Liverpoolt. Három hete láttam a City elleni meccsüket. Pep azt mondta, hogy szívesebben játszott volna ellenük úgy, mint a Bayern. A Liverpool topcsapat, de 29 éve nem nyertek bajnokságot.

A Ribéryvel való kapcsolatáról: Jó kapcsolatban állok minden játékossal, de vele különösen. Kezdetben voltak problémái, de menedzserként természetesen segítettem őt. Nagyon hálás, manapság ez nem magától értetődő dolog. Franck egy olyasvalaki, akire szüksége van az embernek.

Martínezről: Ha formában van, ő egy fegyver. A 2013-mas döntőt a Wembleyben egyedül nyerte meg.

Kovacról: Az elején havertípus akart lenni, de ez időközben megváltozott. Az elején túl kedves volt, de korrigálta magát.

A Lewandowskit kritizáló Hamannról: Jól tenné, ha kicsit visszafogottabb lenne. Úgy érzi magát, mint a futballkommentátorok messiása. Azt hiszi, hogy többre képes, mint Mourinho és Ancelotti együtt. Kommentálnia kell amit lát, semmi mást nem csinál.

Hoeness: Egy ilyen átmenet nem mehet végbe horzsolások nélkül
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top