Bundesliga

Kovac: Akarásban és mentalitásban jók voltunk | Reakciók: FCB 1-0 BSCKovac: Ma egy nagyon nehéz meccset nyertünk meg. Az utóbbi években nem ment a Hertha ellen, sok ponton hullajtottunk ellenük. Ilyenkor mint edző elgondolkodik az ember, hogy tudná a meccset a helyes irányba terelni, és a rögzített szituációk valódi fegyverek ebben a szituációban. Javi erőssége a kapu előtt testi ereje és fejjátéka, ez is mutatja hogy újfent helyesen csináltunk mindent. A Liverpool elleni meccs után akarást és mentalitást kellett mutatnunk, ebben nagyon jók voltunk ma. Egy nagyszerű hetet zártunk.

Brazzo: Egy nehéz és kimerítő heten vagyunk túl. A meccs kvázi mottója a „A jó ló csak olyan magasra ugrik, amennyire kell” volt. Ez volt várható ettől a meccstől,  fárasztó volt a hét az utazás miatt. Elégedettek vagyunk hogy sikerrel zártunk.

Dárdai: Ma ennél többet érdemeltünk volna. A szünetben megmondtam a fiúknak hogy ezt a meccset az nyeri, aki az első gólt szerzi.

Selke: Jó lett volna ha meg tudtuk volna szerezni a vezetést de Kimmich a vonalról kaparta ki. A Bayernnek nem voltak meg a nagy helyzetei, amik amúgy az Allianz Arénában meg szoktak lenni. Úgy gondolom ez jelent valamit. Nehéz dolga volt ma a Bayernnek velünk. Erre építhetünk.

Kovac: Akarásban és mentalitásban jók voltunk | Reakciók: FCB 1-0 BSC
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top