Átigazolási hírek

Uli: Spóroltunk, jól felkészültünk a nyárra – ha tudnák ki van már meg…Uli Hoeness átigazolásokkal, kerettervezéssel kapcsolatos megnyilvánulásai a Sport1 Doppelpass műsorban.

James Rodriguez jövőjéről: James Rodriguez helyzete még nem dőlt el. Ha élünk az opcióval, maradnia kell. Ez attól függ, hogy Niko Kovac azt mondja: „Meg akarom tartani.” Ha az edző azt mondja nekünk, hogy „Ő egy szuper játékos, de nálam nem fog rendszeres játéklehetőséget kapni”, akkor nem tudjuk kiadni rá a 40 millió eurót.

Lucas Hernandezről: A védelem közepén biztosan kell valamit csinálnunk. Langyos a dolog. Ha ki tudnánk harcolni Hernandezt, akkor el tudom képzelni, hogy kifizessük érte a 80 milliót, hiszen világbajnok. A gazdasági főnökünk is komoly szerepet játszik ebben.

Az átigazolások pénzügyi határairól: Számomra nincs határ. Ha az átigazolások drágábbak lesznek, közösen hozunk döntést. Spóroltunk. Jól fel vagyunk készülve a nyárra. A sportigazgatónk mindent a markában tart.

Arról, hogy a Bayern kevés pénzt adott ki az átigazolási piacon: Ha lenne még pár topjátékosunk, akkor minden vasárnap Rafinha-szerű viták folynának. Képzeljék csak el, ha két-három topjátékosunkkal több lenne. A keretünk sem nem bő, szűk sem. Minél több játékost akarunk megszerezni, annál több muníciót kapnak Önök újságírok, de mi nem akarjuk ezt. Van két-három játékosunk, akiknek hihetetlenül hálásnak kell lennünk. Ribéry, Robben és Rafinha.

Ribéry jövőjéről: Karl-Heinz és Hasan megegyeztek vele és Robbennel erről az évről. Úgy néz ki ez lesz az utolsó. Egy nagy búcsúmeccset tervezünk. Franck természetesen addig akar a Bayernnél játszani, amíg már nem tud futni a lábaival. Még egy-két évig focizhat. Később biztosan Münchenben fog élni, akkor foglalkozni fogunk vele, melyik területen kérjük ki a szolgálatait.

Hasan Salihamidzicről és az újabb igazolásokról: Brazzo szuper munkát végez. Megbeszéltük, hogy idén nem fogunk pénzt kiadni. Ha tudnák, hogy mi mindent tisztáztunk már le a következő szezonra… De ha ismertetnénk, ki van már meg, akkor szomorúak lennének azok, akik még itt vannak. Szükségünk van rájuk, mert nagy céljaink vannak még ebben a szezonban. Salihamidzic hihetetlenül támogatja Kovacot, még ha kívülről ez nem így tűnik. Az, hogy kijöttünk a krízisből, köszönhető annak, hogy Hasan a csapaton belül, nem a média számára, szuper munkát végez.

Timo Wernerről: Timo Werner? Ő egy focista? Átigazolásról beszélni a következő vagy a következő utáni szezonra vonatkozóan? 2020-ig van szerződése – nem részletezzük a témát.

Uli: Spóroltunk, jól felkészültünk a nyárra – ha tudnák ki van már meg…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top