Interjúk és nyilatkozatok

Pavard: Fantasztikus lenne, ha Lucas a Bayernhez igazolna



Benjamin Pavard, a Bayern 35 millió eurós igazolása a francia RMC-nek és a Sport BILD-nek is nyilatkozott. Lássuk a sajtóban megjelent részleteket:

A Bayernről: A Bayern egy olyan csapat, amelynek nem lehet nemet mondani, ez Németország legjobb, és a világ egyik legjobb csapata. Amikor az ügynököm közölte, hogy a Bayern akar engem, azt mondtam neki: „Ez az! Nem akarok más ajánlatról hallani.” Sagnol, Lizarazu is franciák voltak és hosszú, nagyszerű karrierjük volt a Bayernnél. Továbbá Németországban is akartam maradni. Szeretem ezt az országot, a stadionokat, a szurkolókat. Itt minden nagyon családias és ez jól illik hozzám. (…) A legnagyobb célom mindig az volt, hogy valamikor kifussak a Bajnokok Ligájában, halljam a himnuszát.

A Bayernnél való átmenetről: Topjátékosok új generációja alakul ki ott. Természetesen átmenet előtt állunk, mindazonáltal biztos vagyok benne, hogy a Bayernnek jövőre is olyan csapata lesz, amely abszolút topminőséggel rendelkezik.

Lucas Hernandezről: Nagyon jó barátok vagyunk. Fantasztikus lenne, ha Lucas is a Bayernhez igazolna, bizonyította hogy szuper játékos. Ha a válogatott után a Bayernben is együtt játszhatnánk, az büszkévé tenne. De ez természetesen a Bayern és a Lucas dolga.

A Bayernnel is szóba hozott Nicolas Pepéről: Gyors, jól cselez, gólveszélyes. Hiszem, hogy tudna a Bundesligában játszani, nagy potenciállal rendelkezik.

A Stuttgart helyzetéről: A következő, és egyetlen cél a Stuttgarttal való bennmaradás. Mindannyian szeretjük a klubot és boldogtalanok vagyunk a jelenlegi helyzet miatt. Rajtunk múlik, hogy helyrehozzuk a dolgot. Franciaországban erre azt mondaná az ember, hogy „küzdelem a halálig”. Ezt fogom csinálni. Garantálom: Nyárig fejben csak Stuttgartban és a bennmaradásért való küzdelemben leszek, nem Münchenben.

Lucas Hernandez ügyében friss hír, hogy az OndaCero szerint a játékos már informálta az Atleticot, hogy a fizetése megduplázása ellenére sem akar új szerződést aláírni és nyáron távozik. A Bayern egyébként a Marca szerint 9 milliós fizetést kínál a francia bekknek. Az Atletico Madrid igazgatója, Angel Gil Marin továbbá nem kommentálta a Sport Bild értesülését, miszerint Lucas nyári átigazolása a Bayernhez már fix.

Pavard: Fantasztikus lenne, ha Lucas a Bayernhez igazolna
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top