Átigazolási hírek

BILD: Werner legkésőbb 2020-ban, de már nyáron érhezhetA Sport BILD exkluziv infói szerint Karlheinz Förster, Timo Werner ügynöke megegyezett a Bayernnel kliense átigazolásáról – a német válogatott támadó legkésőbb 2020-ban, szerződése lejártakor Münchenbe igazolhat. Sőt. Mivel a Lipcse nem akar tőle ingyen megválni, ezért már idén nyáron értékesíteniük kell őt.

Hogy milyen áron? A BILD információi szerint a Leipzig kerek 60 milliós igénnyel indít, amelyet a lap szerint maximum 40 millióra enged csökkenteni Gulácsi csapata. Ha a Bayern nem akarja a 40 milliót sem kifizetni, a Lipcsének egy alacsonyabb ajánlatot kell elfogadnia – különben Werner 2020-ban, ingyen távozik.

A BILD szerint biztos, hogy Werner nem akar hosszabbítani, télen kapott szerződésajánlatát máig nem írta alá az RB-vel. Korábbi beszámolónkban írtunk arról, hogy Timo kacérkocik a Bayern gondolatával: „Ha az ember Németországban a Lipcsénél játszik, és Németországban akar maradni, akkor csak egy klub jöhet szóba, ahová igazolhat.”

BILD: Werner legkésőbb 2020-ban, de már nyáron érhezhet
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top