Interjúk és nyilatkozatok

Gnabry: Sok mindenben kell fejlődnömSerge Gnabry a 2023-ig szóló szerződéshosszabbításának apropóján sajtótájékoztatón válaszolt az újságírók kérdéseire.

A szerződéshosszabbításról: Örülök, hogy hosszabbíthattam és még sok évet játszhatok itt. Nagyon jól mentek a tárgyalások. Megpróbálok még többet beleadni.

Az elkövetkezendő években betöltött szerepéről: Azt hiszem egy játékos számára a legfontosabb, hogy játszhasson. Remélem, hogy még sok sikert ünnepelhetek itt. Megpróbálok még több gázt adni, hogy továbbra is ilyen sokat játszhassak.

A Bayernnél való lehetőségekről: Sokat játszottam a szezonban, talán sokak elvárásainál is többet. Ezért természetesen jók a perspektíváim az elkövetkezendő időszakra.

A potenciáljáról: Most vagyok 23, remélem a 30-as éveim közepéig folytathatom a karrieremet. Sok mindenben kell fejlődnöm, támadólag és védekezőleg is, megpróbálok az edzéseken dolgozni rajta.

Az állandóságról: Ez határozottan egy olyan dolog, amin dolgozni akarok és kell is. A hármas terhelés valamelyest új dolog számomra, ezt szoknom kell még. Megpróbálom a legjobbamat, hogy mindig konstans legyek.

A következő szezonokról: Tulajdonképpen a címszerzés a legfontosabb. Itt mindannyian egy célért vagyunk együtt. Ebből szeretném kivenni a részemet én is.
Löw döntéséről: Személy szerint nagyon sajnálom őket. Ugyanannyira meglepett, mint sokakat itt az országban. Természetesen nem érintette őket jól, de ettől függetlenül el kell fogadnia ezt az embernek. A srácok a mai edzésen ismét gázt adtak, folytatják tovább a karrierjüket, és meglátjuk mit hoz még a jövő.

A tapasztaltabb játékosok szükségességéről: Nehéz megmondani. Azt hiszem ha megy a játék, akkor az ember azt mondja, nincs szükség tapasztalatra, ezt például tegnap az Ajax esetéből is láthattuk. Ha az ember nem sikeres, természetesen azt mondják, több tapasztalatra lenne szükség. A fiatal játékosok számára viszont mindenképp fontos, hogy sokat tanuljanak a tapasztaltabb játékosoktól.

Kimmichről: Jo-val játszani katasztrofális. Neem, megpróbálom kijátszani az erősségeim, függetlenül attól, hogy ki játszik mögöttem.

Az elkövetkezendő hetekről: Azáltal, hogy a Dortmund az elmúlt időszakban bakizott, extra motiváció kapott el minket. Tudjuk, hogy a saját markunkban vagyunk és ezt a csapaton belül is érezni.

Comanról: Kingsley egy olyan srác, akivel nagyon jól kijövök. Szar dolog látni, ha egy csapattársad megsérül. Remélem, hogy a szezon végéig egészséges marad.

A legutóbbi meccsekről: Az elmúlt időszakban sok önbizalmat tankoltunk. Jelenleg ez emel ki minket és ennek az elkövetkezendő hetekben is így kell folytatódnia.

 

Gnabry: Sok mindenben kell fejlődnöm
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top