Bajnokok Ligája

Ribéry: A Liverpool erős, de mi vagyunk a BayernRossz esetben Franck Ribéry számára a Liverpool elleni hazai találkozó lehet az utolsó európai kupameccs a Bayern színeiben. A jelek szerint a szezon végén nagy valószínűséggel távozó 35 éves francia épp ezért nagyon motiváltan nyilatkozott a március 13-ai, sorsdöntő mérkőzésről.

„Nagyon fontos lesz a Liverpool elleni mérkőzés, igazán motivált vagyok. Ha a Bajnokok Ligájában lépsz pályára, az egy különleges érzés, itt teljesen más az atmoszféra. Fitt vagyok a meccsre, tudok játszani! A döntés Niko Kovac kezében van, de nagyon jó kapcsolatban állok vele és kölcsönösen megbízunk egymásban.”

Coman várható kiesése miatt Ribéry játékára jó esély kínálkozik. Robben azonban, azt követően hogy a csapattal kezdett el edzeni, a legutóbbi gyakorlatokat fájdalmak miatt ismételten kihagyta. Liverpool elleni játéka ezzel csökkent, de a helyzet egyelőre még nem reménytelen.

„Jó formában vagyunk és otthon lépünk pályára. A Liverpoolnak nagyon erős csapata van, de mi vagyunk az FC Bayern. A legutóbbi, jó fellépéseinkből önbizalmat merítettünk, nem félünk tőlük. Ha összejátszunk és küzdünk, akkor bejuthatunk a negyeddöntőbe, akkor valódi esélyünk lehet a végső győzelemre is.” – mondta Franck a BILD-nek.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe eddig a Tottenham, az Ajax, a Manchester United és a Porto kvalifikálta magát.

Ribéry: A Liverpool erős, de mi vagyunk a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top